بی رنگ یا با رنگ فرقی ندارن فقط کیفیت خوب معرفی کنید عزیزان
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اره لافارر تو ایرانیا عالیه . هر دوش خوبه اما لافارر بیرنگش بهتره .اگه پوستت مستعد جوش هست برایت مکس ...
گلم کرم درموبای چطوره ؟؟
صد آفتاب
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم پوستم چرب فقط وقتی اصلاح صورت انجام بدم جوش میزنماز بین ایرانیا چی بهتر از همه است؟یعنی بی رنگ ...
بین ایرانیا برایت مکس بهترینه .همه مدل هم داره فلوئیدی برایت مکس مخصوص پوست چرب هست .
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
گلم شما که انقدر اطلاعات دارید لطفاً بگید پنکک و کرم پودر چ مارکی بگیرم ؟
پنکک شارلوت تیلبری عالیه اگه قیمت مناسب میخوای گابرینی و میبلین خوبن .مک هم عالیه.
کرم پودر لورال محشره قیمتش حدود ۱ تومنه هم برای روزانه عالیه هم میکاپ های تخصصی.
کرم پودر شیگلم هم خوبه حدود ۸۰۰ .
اگه قیمت مناسب میخوای کرم پودر ایزادورا و مای خوبن
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
پنکک شارلوت تیلبری عالیه اگه قیمت مناسب میخوای گابرینی و میبلین خوبن .مک هم عالیه.کرم پودر لورال محش ...
مک اصل اگه گیر بیاد عالیه و گرون
پنکک شارلوت تیلبری عالیه اگه قیمت مناسب میخوای گابرینی و میبلین خوبن .مک هم عالیه.کرم پودر لورال محش ...
مرسی قربونت برم بابت توضیحاتت
ی پنکک قیمت حدود پانصد تا یک میلیون باشه
کاور خوبی داشته باشه واسه پوست چرب و گندمی
ی پنکک قیمت حدود پانصد تا یک میلیون باشهکاور خوبی داشته باشه واسه پوست چرب و گندمی
مکس فکتور _ گابرینی _ میبلین
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅
🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)//// چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى کند که براى همان عمل فرشته اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲