2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به خواستگار با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 2277 بازدید | 153 پست
من قبول دارم بچم و خامم وگرنه انقدر دودل و نگران نبودم محمکم تصمیم میگرفتم منظورم این بود ادم درست و ...

هر کس آدم خوبیه باید بری باهاش ازدواج کنی    نه    باید با یه آدم خوب و هم لول خودت ازدواج کنی    کلا از فکر ازدواج خواهش میکنم بیا بیرون فعلا

همه دارن بهم میگن سخت گیری میکنی میمونی🥲🥲

بیخود میگن ،اگر حرفشونو قبول کنی ،دو روز دیگه دخترهای دیگه را می بینی با شرایط تو شوهر بهتری کردن حسرت میخوری.

خواستگارت آپشن خاصی نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیخود میگن ،اگر حرفشونو قبول کنی ،دو روز دیگه دخترهای دیگه را می بینی با شرایط تو شوهر بهتری کردن حس ...

کاش اطرافیانمم همینو میگفتن کلا اعتماد به نفسم لطمه خورده یطوری رفتار میکنن انگار دیگه ادم قحطه🥲

باورت نمیشه بهم زنگ میزنن و باهام کلی صحبت میکنن من چه بخوام چه نه رو روانم تاثیر میذاره

خب عزیزم یک کلام بگو قصد ازدواج ندارم تمووووم    توضیح اضافه هم نده    چون اگه بخوای بگی بچه ام میگن وااا ماشالا بیست سالته    اگه بخوای بگی میخوام درس بخونم میگن ای بابااااا درستم میخونی  و... کلی حرف چرت و پرت     اونا قدیمی ان نسلشون فرق میکنه توقعاتشون فرق میکنه  اصلا درک نمیکنن تو چی میگی    با دلیل و منطق خودشون حرف میزنن    یک کلام بگو قصد ازدواج ندارم   که کلا بیخیال بشن    خودتم برو دنبال زندگیه خودت فعلا

خب عزیزم یک کلام بگو قصد ازدواج ندارم تمووووم توضیح اضافه هم نده چون اگه بخوای بگی بچه ام میگن ...

تنها کسی که تو خانواده درکم کرد بابابزرگم بود زنگ زدم شرایطو گفتم گفت پسر وزیرم باشه هرچی تو جوابت باشه فقط همون مهمه

اخلاقش خوبه عالی بسیار محترم و مودب و عاقل از اینا که اجازه دخالت های ببجارو نمیدن به ادم ارزش میذار ...

چقدر بجه ای اسی 

من با دوس پسرم دو ساله تو رابطم هنوز نمیتونم انقدر مطمئن درباره ادب و عقلش حرف بزنم ک تو خواستگاری ک دو روز دیدی حرف میزنی از عقلش 

انتظار داری تو جلسه خواستگاری فحاشی کنه خب معلومه تظاهر میکنه ک باشخصیته 

چقدر خنگی بخدا حرصم گرف ازت 😑😑😑از دلسوزی میگم بخدا یا نوشتی جنم و عرضه داره از کجا میدونی؟؟ زر زر و هارت و پورت همه نیکنن اولش

چقدر بجه ای اسی من با دوس پسرم دو ساله تو رابطم هنوز نمیتونم انقدر مطمئن درباره ادب و عقلش حرف بزنم ...

من اصلا نشناختم😂😂😂😂😂من اصلا باهاش حرف نزدم که بشناسم یکی که میشناستشون گفته اون ادمم ادم دروغگویی نیست و دیگه رو حساب حرف دیگرانه درواقع😂

خودم شناختی ندارم مثل اینکه بچم واقعا🥲😂

اگ کنارم بودی بخدا دوتا میزدم پس سرت خیلی ساده ای خیلییی

نیاز دارم به پس گردنی خودمم 😂😂

همشوو هم از چشم نبین باور کن بقیه خیلی دارن تحت فشارم میذارن 🥲😂