زشتم بو میدم چمه چمه که تا حالا خنده شوهرمو با خودم ندیدم هیچوقت کنار من نخندیده تعریف نکرده چمه که وقتی ناراحتم شوهرم نگاهمم نمیکنه حتی برسه ب بغل و معذرت خواهی من چمه که تا حالا شوهرم محبت بهم نکرده بزور گریمو کنترل میکنم جلو بچم
آخه چمه بو میدم چندشم زشتم حتما هستم دیگه
تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس از چیه چرا با همه بگو بخند داره هیچوقت کنار من نخندیده حرف نزده مدام میگه تو مقصری تو بدی تو فلانی پس مشکل از کیه با من مشکل داره من دوست داشتنی نیستم دیگه
تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
شما اعتماد بنفس نداری معلومه از طرز نوشتنت..همین بدترین چیزه
چکار کنم دقیقا وقتی شوهرم کنار همه میخنده میشه ی دلقک کنار من حرفم نمیزنه بعد چندساعت با ی حالت خیلی بد ی جمله میگه در حد چرا ظرف هارو نشستی یا با دعوا میگه شام چی بخرم ها؟ بعد چندساعت سکوت
چکار کنم ذوق مرگ بشم ؟؟؟؟؟
ی مدتها افتضاح شده بخدا دیگه نمیدونم چکار کنم خود ب خود قهر میکنه چند روز همش قهره بدون کوچک ترین دلیلی
حتی منو ناراحت میکنه با ی حرف بعد خودش چندین روز قهره
دیگه دیونه شدم بهش میگم دردت چیه چته میگه تو بدی
نمیخوام بد بینت کنم ولینفر سوم وجود نداره؟گوشیشو چک کنمردا بی دلیل سرد نمیشن
خودم حس میکنم اما یعنی چرا من نمیبینم چیزی گوشیشو زیر و رو میکنم نیست هیچوقت چیزی ندیدم
بخدا از خوشگلی خوشتیپی سر زبون ادب خانواده فرهنگ شخصیت همهه چییی بهترین بودم
انقدد بهم گیر میدادا
ن توجهی ن احساسی
کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیالپردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌ مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده. اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱) از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه. خدانگهدار .