2777
2789
عنوان

کلاه برداری

175 بازدید | 24 پست

تا حالا تجربه شکایت از کلاه بردار اینترنتی داشتید؟ به جایی هم رسیده ؟ یه مشکل برام پیش اومده تلگرامم هک شد و به مخاطبام پیام دادن و از طرف من درخواست پول کردن کلا ۷۰۰ تومن از دو نفر گرفته که دوستام هستن 

میگن شکایت هم دردسرش زیاده هم معلوم نیست پیداش کنن و پیگیری کنن هم اینکه خرجش بیشتراز همین میشه برات 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری هک کردن اخه

من برنامه کمدا رو داشتم اونجا یه سری لباسهای انلاین شاپم رو میزاشتم اونجا با عنوان ادمین کمدا بهم پیام داد کد فرستاد و سریع هک کرد و در عرض چند دقیقه شانسی که آوردم زیاد نتونسته بود پول بگیره

اول برین دفاتر فضایی دادخواست تون بزنید اونجا هم خودشون کاربراش بگین فرم دادخواست میزنند بعدشم برین ...

اصلا معلوم نیست اون شماره حسابی که داده مال خودشه یا نه که معمولا مال خودشون نیست و خیلی زمان بره

فیش های واریزشون رو دارم و اسکرین پیامکی که داده

میدونم عزیزم باید خود اونایی که واریز کردن هم برای شکایت بیان چون کارتی که ازش واریز شده به اسم دوستاتون بوده 

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

اصلا معلوم نیست اون شماره حسابی که داده مال خودشه یا نه که معمولا مال خودشون نیست و خیلی زمان بره

نه زمان بر هم نیست یک دادخواست تون ثنا عدل بخوره و ثبت بزنن مشخص میشه ولی راه عنوانش گفتم  شما دارین دو ارگان اقدام میکنین هم از طریق قضایی و هم پلیس فتا پس اصلا نگران نباشین