2777
2789
عنوان

یه دقیقه میاین خواستگار

208 بازدید | 36 پست

یه خواستگار دارم ولی نمیخوامش

یعنی یکی دیگه رو میخوام ولی خب یه طرفه س اون نمیخواد

خانوادم میگن بزار خواستگاره بیاد من میگم نه اونا میگن بزار بیاد 

منم میخوام وقتی اومدن خواستگاری به پسره بگم من شرایط و قصد ازدواج ندارم این خواستگاری هم به اصرار پدر و مادرم هست 

خوبه اینجوری بهش بگم؟

چجوری بگم

بعد یه جوری بگم که  اون یه جوری به هم بزنه ازدواج و 

چجوری بگم خانوما

خسته شدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مث رمانا.. بعد فک کن اونم بگه اتفاقا منم به اصرار پدر و مادرم اینجام اومدم که شما به بهونه ای بیارید ازدواج رو کنسل کنید 🤣 بعد جور نشه عاشق هم بشید 🌚

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
مث رمانا.. بعد فک کن اونم بگه اتفاقا منم به اصرار پدر و مادرم اینجام اومدم که شما به بهونه ای بیارید ...

نه عزیزم شوخی نکن از امروز دارم گریه میکنم از خدا میخوام خواستگاری بهم بخوره 

راه‌حل بده

من میگم برو پیش مشاور کمک کنه یکم ذهنت نظم بگیره شرایط سختی داری الان به کمک احتیاج داری

حوصله ندارم اصلا 

حوصله گوش دادن به صحبت مشاور و ندارم

فقط بگو چجوری بگم به پسره.؟

۲۶

بنظرت زیادی نموندی منتظر یه عشق یه طرفه دوستم الان ۴۳ سالشه از ۲۰ سالگی تا ۲۷ سالگی منتظر یه پسره بود که امروز فرداش میکرد آخرم رفت زن گرفت این مونده با دو سال افسردگی و بعدشم خواستگاری خوبی نیومد کیفیت خواستگار قدیمیاشو نداشتن 

نه عزیزم شوخی نکن از امروز دارم گریه میکنم از خدا میخوام خواستگاری بهم بخوره راه‌حل بده

قلبم 💔 والا نمی‌دونم اعتصاب کن فعلا تا ببینیم چیکار کنیم .. یه کم ننه من غریبم بازی دربیار گریه کن .یه کمم دعوا راه بنداز بهشون بگو اگه من خوشبخت نشدم فردا برگشتم خونه ی بابام شما پاسخگویید؟

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚