2777
2789
عنوان

عقدم مادرشوهرم منو اصلا دعوت نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 77 پست
همون میدونم عزیزمخونواده من مستقیم زنگ میزنن ب نامزدم میگن بیا شامولی مادرشوهرم بهم بی احترامی میکنه ...

دلیل و به نامزدت توضیح بده و ازش بخواه چیزی به مادرش نگه فقط خودش بدونه که اونجا راحت نیستی وقتی نمی‌خوانت بسه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیل و به نامزدت توضیح بده و ازش بخواه چیزی به مادرش نگه فقط خودش بدونه که اونجا راحت نیستی وقتی نمی ...

عزیزم من گفتم با من صحبت نمیکنن اینا رفته گفته میبینم مادرشوهرم نسبت ب قبل کمی بیشتر باهام حرف میزنه 

اینم بگم هرچی گفتنی طرف خونواده میگه ن اینجور نیس و..

این بتترین مادرشوهر دنیاست😁

میدونی چرا؟ چون بعد عروسی خیلی راحت پسرش سمت تو کشیده میشه. و دغدغه رفت و آمد باهاشو نداری .و مطمئنم شوهرت وازستگی بش نداره. راحتی.بهتر که دعوتت نمیکنه. توام نرو 

خیلی خوبه که. خوشت میاد بری اونجا مگه!!( مادرشوهر منم همین بود و ناراحت میشدم.ولی الان میفهمم که رفتازای زشتتون چقدر به نفع خودمه.به هچ عنوان حساسیت نشون مده. بزار ادامه بده😁)

مامانم بهم میگه چرا نمیگه بیا خونمون چرا دعوتت نمیکنن منم میگم نمیدونم .نامزدم؟😅 دیگه کامل شناختمش ...

مادرش بهش اقتدار میده چیزی که مردها نیاز دارن ذاتا 

حتی لحن پیامک هاشم اینو میرسونه .. واسه همین پسرش براش کم نمیذاره.. 

دستوری پیام نده ..

خواسته ای داشتی با ( میشه ) بیان کن 

مثلا 

مرد من میشه لطفا اومدنی فلان چیزی رو برام بخری 

میشه انقدر برام یا برای خانم گلت بریزی 

و مثالهای دیگه .. 

از وقتی تو نی نی سایت مشکلاتت رو بیان کردی عوض شدی .. بعضیا یه پیشنهادهایی میدن بیشتر باعث دور شدنت از نامزدت میشه .. من که چادری نیستم ولی چرا تشویقت میکنن چادرتو در بیاری و سریع قبول میکنی و باز یه ماجرای دیگه میخوای با نامزدت داشته باشی؟ اگر اذیت هستی خب کاش از اول قبول نمیکردی لباس قشنگ و پوشیده هم زیاده .. ولی اگر زیاد اذیت نیستی میگم خوشبحالت که چادر میپوشی 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

کانال تجربه های کلاس همسرداری تنهامسیر

https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

این کاناله مایل بودی عضو شو .. رو گزینه رفتن به اولین پیام بزن .. ببین خانما چطور با همسرشون یا پدر و پسر و برادر رفتار میکنندو حرف میزنن که بعد سالها تونستن زندگیشون و حال دلشون رو از این رو ب اون رو کنن 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

کانال تجربه های کلاس همسرداری تنهامسیرhttps://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaecاین کاناله مایل ...

از رو همین تجربه ها میتونی نکات خوبی رو یاد بگیری و اجرا کنی نه قبول پیشنهاد بعضی کاربرها که باعث سردی و تنش با نامزدت میشه 

شناختت از مردها بیشتر بشه بهتر میتونی مسائل رو با سیاست حل کنی