2777
2789
عنوان

اولین دیتتون رو یادتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 57 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولین دیت من 

کلاس سوم بودم

میرفتم مسجد کلاس نقاشی:/ روبروی مسجد ی پارک بود گاها میرفتم بازی میکردم.

دو تا پسر کلاس سوم چهارمی باهم دعوا کردن جلو من . 

من اومدم جداشون کنم. پسره باهام دوست شد. قرار گزاشتیم هفته ی بعد پنجشنبه باهم بریم همون پارکه. 

من رفتم تو پارک یهو دل درد کردم ، مجبوز شدم بیام خونه😂دیتمون کنسل شد

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

دومین دیتم کلاس شیشم بودم

میرفتم کلاس خطاطی

ی همکلاسی موبور خوشگل داشتم عاشقش شده بودم. اونم منو دوست داشت کلاس هشتم بود.

میرفتیم سر فلکه باهم شیر نوز و اب هویج میخوردیم:(

بعد از اونم خیلی باهم حرف زدیمو اینا

اخرین بار پارسال بود

وکیل شده و.. یکم ح شری بود کنسلش کردم:/

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

دومین دیتم کلاس شیشم بودممیرفتم کلاس خطاطیی همکلاسی موبور خوشگل داشتم عاشقش شده بودم. اونم منو دوست ...

زودتر ازمن شروع کردی 😂

نمیدونم چرا همین اب هویج اینای اون موقع بیشتر از این کافه ادایی هایی که  الان میریم خوش میگذشت 

اخی ولی عجله داشته ها 😁

خیلیییی،جالبیش اینجاس که قبلش همو دیده بودیم ، اولین باری که همو دیدیم توی هواپیما بود 

حالا اگه انلاین اشنا میشدیم و عجله داشت که منو از نزدیک ببینه یه چیزی، کلا عجوله 

واسه ازدواجمونم همین بود 

فک کنم به خاطر فرهنگشونه)))

خیلیییی،جالبیش اینجاس که قبلش همو دیده بودیم ، اولین باری که همو دیدیم توی هواپیما بود حالا اگه انلا ...

حالا این عجولیش خیلی هم بد نبوده از اینکه کلی لفتش بده و مثل پسرای دیگه ناز میکرد بهتر بوده