2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 37808 بازدید | 687 پست
اره خدا را شکر جابجا شدیم خوبیم اما تو تابستون و این جابجایی ها دنیز خیلی اذیت شد می خوام حسابی براش جبران کنم
من دلم می‌خواهدخانه‌ای داشته باشم پر دوست،
کنج هر دیوارش دوست‌هایم بنشینند آرام،گل بگو گل بشنو…؛...
شرط وارد گشتن،شست و شوی دل‌هاست،شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست…روی آن با قلم سبز بهار، می‌نویسم ای یار خانه‌ی ما اینجاست ،تا که سهراب نپرسد دیگر” خانه دوست کجاست؟"
عجب بلایی شده این دخملی قربونش برم

الی جان رسیدن بخیر مسافرت چطور بود؟
شرط وارد گشتن،شست و شوی دل‌هاست،شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست…روی آن با قلم سبز بهار، می‌نویسم ای یار خانه‌ی ما اینجاست ،تا که سهراب نپرسد دیگر” خانه دوست کجاست؟"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجایید ؟ حالا هی بیاید بگید چرا هیشکی نیست ! کلی کار دارم
سلام
من از آز اومدم
دارم گزارش مینویسم...یک نیم نگاهی هم به اینجا دارم
وای چقدر ماجراهای ازدواج همه رمانتیک بود!!!
حسودیم شد...
واجب شد طلاق بگیرم دوباره یک ازدواج رمانتیک داشته باشم :)
ممنون از همه که یادم بودن
سالگرد آشنایی بهارک جونم مبارک

فدای آریات بشم که پیشونیش اوف شده بهتر شده الان؟
لیلی خونه جدید مبارک

شیده جون کلاس دومی شدن پسرت مبارک متنتم خیلی قشنگ بود

آشنایی همتون بامزه بود حتی اونایی که سنتی ازدواج کردین چه اشکالی داره؟ سالگرد بگیرین و لذتش رو ببرین مهم اینهد که الان با همین

نسیم جون خوبی؟ کپلمون چطوره؟عکسیت رو دیدم خیلی نازی
زهره خوبی؟ چرا کم پیدایی؟

عقیق جونم چهطوره؟

لعبت و حاطفهو مرسده و سروشه و مریمی هم که کم پیدا اند

سارا منتظر مسابقه هستیم

مژی جونم بوس برای تو و یسنا
امیدوارم آقا احسان هم قبول بشه

هستی جون ساقولاسن .من تورکی بیلمیرم

زینب هم که مپل همیشه نیست
وای چرا نی نی سایت این جوریه؟

حالا نوبت منه
منم با برادر رئیس ادارمون ازدواج کردم

برادر شوهرم پزشکه و معاون درمان شهرستان بود خیلی خیلی دیسپلین کاری داره و مقرراتیه البتهبهترین رئیسیه که تا حالا داشتم از سال 82 که رفتم سر کار رئیسم بود اون موقع مسئول درمانگاهمون بود و همیشه از مصطفی و کارهاش و علایقش و ... برام تعریف می کرد روزی که فوق قبول شد با رتبه 7 - روزی که از سربازی معاف شد - روزی که رفت فرانسه - روزی که برگشت خلاصه همه شادی هاشو دکتر با من شریک میشد اون موقع نمیدونستم قراره برادرشوهرم بشه

یه روزم یکی دیگه از همکارا منو برای برادر زنش خواستگاری کرد تو اداره دکتر هم فهمید چشمتون روز بد نبینه کلی شاکی شد و به من گفت اینا لیاقت تو رو ندارن و این حرفها منم از ترس دکتر بهش جواب رد دادم البته خوشم هم ازش نیومده بود

تا سال 86 که تو یه شرایط عجیب غریب بهم گفت که می خواد یکی رو بهم پیشنهاد بده که منم چون جو رو طوری ساخته بود که فکر می کردم می خواد برای یکی از همکارا ازم خواستگاری کنه بهش گفتم دکتر من اگه طرف به نظرم واقعا آدم باشه بهش جواب می دم ها...

وقتی گفت برای داداشم واقعا کپ کردم نمیدونستم اگه خوشم نیومد چی کار کنم؟ چه جوری بگم نه مخصوصا با اون جمله گهرباری که گفته بودم یعنی اگه ردش می کردم به نظرم آدم نبود

خلاصه که کلی استرس داشتم با توجه به اخلاقهای دکتر اگه شبیه اون بود حاظر نبودم یه ساعت هم باهاش زندگی کنم پر از قانون و مقررات، خشک و جدی وای خدای من
.
.
.
.
.
.
.
.
ولی وقتی دیدمش عاشقش شدم ماه بود مصطفی همونی که می خواستم البته نمیگم هیچ موردی نداشت ولی نسبت به موردهای قبلیم بی نظیر بود و دوسش داشتم

اول قرار بود یکسال دوست باشیم ولی پنج ماه بیشتر نشد هر روز گردش و تفریح بودیم و love می ترکوندیم
وقتی گفتیم می خوایم عقد کنیم همه شکه شدن

خلاصه که تو زندگی فهمیدم برادر شوهرم جدا از دیسیپلین اداره خیلی خیلی شخصیت دوست داشتنی تو خونه داره

خلاصه که چهار سال تموم زیر زربین برادر شوهر بودم تا جواز ازدواج گرفتم
همه جوره آزمایشم کرده بود.

سلام
چند روزه آخرین پست رو من میذارم. فکر کنم بهتره دیگه پست نذارم تا اینجا رونق بگیره
الی جون خوبی خوش گذشت؟ منتظر عکسهای عشقولانتون هستیم. راستی مونا رو دیدی؟
لیلی جون خسته نباشی عزیزم. خدارو شکر که به خونه خودتون رفتین. دست راستتون رو سر ما. یه جا رو دیدیم که مشرف به دریاچه مصنوعیه و یه طرفش هم پارک چیتگر. انقدر من عاشق این خونه های رمانتیکم. یه طرف دریا یه طرف جنگل دعا کنید جور بشه بتونیم بخریم. هیچ وقت برج دوست نداشتم ولی اینو عاشقشم...........
هستی شیده بهارک عقیق همه خوبین؟ بقیه تو این صفحه نیستن که اسمشون یادم باشه
آریا هم خدا رو شکر خوب شده ولی پیشونیش یکم ورم داره و سیاهه و هنوز چشماش سیاهه البته خیلی سیاهیش کمتر شده.
الان هم رو صندلیش وایساده داره با میکی موس فنریش بازی میکنه و قبلش هم اومد کامپیوتر رو بهم ریخت.
در مورد ازدواج هم یادم رفت بگم که من تا مرحله بله برون هم با یکی دیگه پیش رفتم و یه دفعه مثل فیلم های هندی حمید که فهمید میخوام ازدواج کنم ازم خواست به اونا جواب رد بدم من هم از خدا خواسته...........
نمی ذاره تایپ کنم
فعلا
Lilypie Premature Baby tickers
مهرنگار جونم مونا رو ندیدم ولی بهش زنگ زدم آخه خودش کلی مشکل داره من دیگه روم نشد زحمتش بدم

مهرنگار این خونه هه که میگی متری چنده و چند متریه؟ خواهر منم دنبال خونه است

امیدوارم جور بشه بخرینش.
مهرنگار حالا دیدی تو ازدواج های سنتی هم همیشه خاطره رمانتیک هست
سلام دوستان خوبید

الی جون رسیدن به خیر

لیلی جون خونه نو مبارک

هستی‌ عقیق مژی مهرنگار بهارک و ................. همه خوبید
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
سلام مونا ممنون از راهنماییت آره عزیزم پیدا کردم ولی از پارک پیاده به سمت راست خیلی اومدم بعد دیدیم تله فریک اون ور رود خونه است برای همین با قایق رفتیم اون ور و رفتیم بالا خیلی قشنگ بود ممنون ولی یه سوال مهم اونجا اسمش بام استامبوله؟ آخه من منظورم چاملجا تپه بود اونجا پرسیدیم گفتن تو قسمت آسیاییه خلاصه دوباره از اونجا رفتیم امین نونو با کشتی رفتیم کادیکوی و از اونجا دولماشهای چاملجا تپه رو سوار شدیم و رفتیم تا پای کوه و یه نیم ساعتی بالا رفتیم که البته واقعا زیبا بود
خوب خدا رو شکر که پیدا کردی

ما آخه با ماشین خودمون میریم برای ما مسافت کم هستش

عزیزم این بام استانبول تو قسمت اروپایی هست اون یکی‌ تو آسیایی
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
سلام سلام
به به می بینم که سالگرد نامزدی من کلی همه رو اکتیو کرد....هورررررا.....پس از این به بعد هر وقت اینجا خلوت شد یکی بیاد یه سالگرد اعلام کنه.... بقیه هم به ذوق بیان

خوب و اما جریان اشنایی ما

بگم؟................بگم؟................بگم؟

راستش من و سعید بسیار اتفاقی در یک وبلاگ با هم اشنا شدیم......سال 81-82 که تازه اینجورچیزا باب شده بود و کلی همه توی وبلاگها سخنان و ایده های ..... از خود به جا میذاشتن.......
جالب اینجاست که در مورد من نه اما برای سعید اونجا اولین و اخرین وبلاگی بود که مشارکت داشت
اگر هم از نزدیک ببینیدش باورتون نمیشه که اینجوری ازدواج کرده باشه....

لیلی جون منزل نو مبارک....جات خیلی خالی بود
الی جون رسیدن به خیر
مهرنگار خیلی کار خوبی می کنی که سالگرد ازدواجت رو خوب برگزار می کنی
عقیق جون خدا قوت
ازیتا عزیزم ممن ن که به فکرمی...اما نه تا این حد که منو باردار تصور کنی
هستی جون چه روابط رمانتیکی....من هم عاشق گل دادن و گل گرفتن بودم و هستم.....قبل از اینکه از ایران بریم همیشه توی خونه گل داشتیم اما الان با توجه به قیمت گل و شرایط اقتصادی سعی می کنیم خودمون گل باشیم و برای مناسبتها گل بخریم
شیده جون حالا دست نگه دار....طلاق نگیر....برای سالگردها رمانتیک باش...
لطفا کمک کنید

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=293902
زندگی چون گل سرخ است......پر از عطر... پر از خار... پر از برگ لطیف...یادمان باشد اگر گل چیدیم........عطر و برگ و گل و خار همه همسایه دیوار به دیوار همند
بهارک جون خیلی جالب بود آشناییتون ،‌اصلا فکر نمی کردم اینجوری آشنا شده باشین ولی کاش بیشتر توضیح می دادی.

مهرنگار جون انشالله که خونه ای رو که دلت می خواد رو می خرین. امیدوارم هرچی به صلاحتونه همون بشه.
چه پسر خاله با غیرتی داشتی، خوبه حالا زود با خبر شده که می خوای ازدواج کنی اگه بعد عقدت میفهمید اونوقت چیکار می کرد. انشالله که همیشه خوشبخت باشین و سالگردهاتون هر سال عشقولانه تر باشه.

الی جون عجب رئیس خوبی داشتی باید قدرش رو بدونی. راستی می تونم بپرسم شما و همسرتون اصالتا کجایی هستین؟
Lilypie Fourth Birthday tickers
2810