2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 37808 بازدید | 687 پست
.اخه نوشین جون حق داری . الان اگه یسنا مریض شه پیش پرستارش میمونه من میام سرکار ولی بعدا رو نمیدونم چه کار کنم مگه ادم میشه چند روز پشت سر هم نیاد سرکار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته بالای سه سال بشن فکر کنم بدنشون یکم بیشتر جون گرفته و خوش خوراک تر هم شدن و خیلی مسائل دیگشون هم حل شده مثل پوشک و......
مونا جون ممنون از توضیحت.

نوشین جون به نظر من که بهتر بود . چون تا قبل از یک سالگی آیلین همیشه مریض بود، عفونت شدید گوش گرفت و کلی دردسر های دیگه داشت. ولی از وقتی واکسن زدیم سرماخوردگیش سطحی بود ، فکر کنم بهتره امسال هم براش بزنم از هیچی بهتره.
Lilypie Fourth Birthday tickers

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن پارسال واکسن نزدم کلا هم نمیزنم برا یسنا .یسنا خیلی مقاومت بدنش خوبه شکررررررررر هزاران مرتبه تو سرما خوردگی . مثل خودمه من شاید 10 سال یه بار سرما بخورم اونم شاید در حد عطسه و....... نه تب و اینا البته از کوچیکی خیلی مراغب بودم بخاطر ترس از امپول خییییییییلی حواسم جمع بود . من خیلی میترسم از امپول .

البته نظر من اینه که ترجیحا بزاریم بدن خودش مقاومت کنه البته برای افرادی مثل پزشکها و یا بچه هایی که خیلی در معرض سرماخوردگین یا سالمندان و........ خوبه .

تایم اوت من تنوع داره (شوخی میکنم ) شاید بگین این دیگه تایم اوت نیست .

مثلا وقتی یسنا کار خرابی بکنه بش میگم میذارمت توی اتاق و تما م وسایلات رو نمیذارم ازشون استفاده کنی سریع منصرف میشه . مثلا داره سی دی میبینه یه کار خرابی میکنه سریع TV رو خاموش میکنم دیگه هر کاری کنه روشن نمیکنم تا خرابکاریشو اصلاح کنه . و از این مدلا .ولی در اکثر مواقع به گذاشتن توی اتاق نمیرسه . چند وقت پیش کلی از دیوارها رو خط خطی کرد منم مدادهاشو جع کردم هر کاری کرد ندادم بش تا روز بعد . دیگه زیاد نمیکشه رو دیوار . یه کاغذ A3 زدم به دیوار اتاقش فقط اجازه داره رو اون بکشه .و... از این قبیل موارد .

در مورد خواب هم منم چندوقتیه یسنا رو میذارم تو تختش خودش بخوابه الان اصلا راضی نمیشه بره تو تختش همش میگه روی پا .قبلا میرفت چون میدونست منم کنارش میمونم تا بخوابه ولی الان نه. یه کم میمونم میام بیرون کمی نق و گریه بعد شعر میخونه خلاصه بعد نیم ساعت خوابه . اولاش خیلی گریه میکرد منم از ترس همسایه ها یه کم مراعاتش میکردم ولی یواش یواش عادتش دادم . خدا رو شکر خیلیییییییییییی راحت شدم . همیشه پایین تختش خوابم میبرد شبا رو زمین از بس خسته میشدم احسان میدید صدام نمیاد دیگه میومد اروم بدون اینکه یسنا بیدار شه بیدارم میکرد ولی الان خیلی راحتم میذارمش تو تختش میام از اتاق بیرون البته همه جا تاریک میکنم و خودم میرم تو اتاقم جیکم در نمیاد هاااااااااااا تا بخوابه

وای امروز من رفتم رو منبر . این نوبت میچرخه .
هستی جون ایلین غذا چی میخوره توی مهد ؟غذاشون خوبه ؟اگه از خونه ببرن چی؟میذارن تو یخچال بعد براشون گرم میکنن ؟چی جوریه قضیش؟ولی خیلی خوبه که ایلین از اول رفت مهد چقدر الان توی این قضیه راحتی دیگه
بهارک جون بیا لطفا یه کم از خودت و رایان گلمون بگو ؟دیگه حسابی با مهدش مچ شده ؟

وا اصلا هیچ خبری از سروشه نیست هااااااااااااااااا . حسابی مشغول شده . ایششششششش . همش تقصیر ماست که هی براش دعا کردیم و انرژی مثبت فرستادیم . دیگه نگفتیم اینطوری کارش جور شه که اصلا نیاد .

خیلی از بچه ها هم اصلا نمیان مثل ملیکه خانم . سمانه خانم و عاطی جون . و....امیدوارم حال همگیشون خوب باشه

لعبت خانم خوبی ؟نیستی امروز - دیروز؟؟؟؟؟؟
ازیتا جون ؟فاطیما ؟
لیلا جون شما چی ؟دنیز طلا خوبه ؟قوربونش شم الهی . بلبل زبون

مرسده و زینب جون ؟

خب دیگه اسم نبرم خیلی میترسم کسی ناراحت شه اگه اسمشو نبردم .باور کنید همتون رو دوست .

الان شدیدا همون حس بالا منبری رو دارم و هی داره تشدید میشه .

شیده بابا پس کجایی ؟هرموقع هستم نیستیا ؟؟؟؟؟؟؟؟بیا ببینم برا مهد چی کار کردی بالاخره
مژی جون ممنون از توضیحت.
من خودم برا آیلین غذا میزارم. صبحونه ( یک روز نون و پنیر و گردو ،‌یک روز نصف تخم مرغ آب پز در لقمه های 3 سانتی ، هر روز هم یه دونه خرما رو که پوست کندم دو تا توپ کوچولو درست میکنم توی کنجد یا پودر پسته می غلطونم کنار لقمه هاش می زارم. )

برای نهارش هم پلو خورشت یا یه سوپ غلیظ یا یه مدل خوراک که توش سبزیجات و ماکارونی داره براش میزارم. چهارشنبه ها حتما براش سبزی پلو با ماهی می زارم. چون تو کارخونه ماهی داریم اگه براش نذارم دلم پیشش میمونه.

3 مدل میوه هم براش میزارم.

نصف غذاش رو 11.30 گرم می کنند بهش میدن، نصف دیگه اش رو هم ساعت 4 .

البته میان وعده مهد رو که شامل عدسی، سوپ ، پوره سیب زمینی و تخم مرغ هم هست اگه آیلین بخواد بهش می دن.

هر روز هم برام تو دفتر یادداشتش مینویسن که چی خورده و چی نخورده. اکثرا میوه رو می نویسن خورده ولی غذا رو مینویسن که چند قاشق موند و خوب نخورد.
اخههههههههه عزیزم قوربون این ایلین جیگر . چه مامان مهربونی خدایا . چقدر براش تدارک میبینی هر شب . وای یعنی از صبح کسی نیومده پست بذاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس کجان مامانهای مهربون ؟
ممنون خاله مژی.
اتفاقا مربیشون میگه فقط ساک آیلین اینجوری سنگینه ، چون علاوه بر غذا براش چند ست لباس هم میزارم با هزار تا شورت و شلوار که اگه خرابکاری کرد کم نیاره.

مژی جون جدیدا همه مشکوک شدن. فکر کنم همشون رفتن برا بچه هاشون لوازم مدرسه بخرن. نکنه 7 سالشون شده من و تو خبر نداریم؟
سلام دوست جونا...صبحتون به خیر....
مژی جون رایان خدا رو شکر خیلی خوبه با مهدش....اصلا باورم نمیشه....البته گاهی غرغر می کنه اما از روحیه و تعریفاش می فهمم که اونجا رو دوست داره....
هستی جون چه مامان فعال و با سلیقه ای هستی....خدا قوت....خدا رو شکر مهدکودک رایان صبحانه و ناهار رو دارن....من فقط براش میوه میذارم
شیده جون خوبی خانوم؟
دوستان یه سوال دارم ازتون......
روابط شوهر شما با خانوادتون چطوری هست؟
شوهر من کلا ادم خیلی خونگرم و زودجوشی نیست....اما خوب پدر و مادر من فرق دارن!!!! خیلی باهاشون رسمیه....
الان هم که از شمال اومدن و پیش ما هستند احساس می کنم رفتار سعید خیلی معذبشون می کنه........
من هم نمی دونم چکار کنم....اگر حساسیت به خرج بدم مطمئن هستم قضیه پیچیده تر میشه...از طرف دیگه دوست ندارم مامان و بابام خونه من معذب باشن خصوصا که وقتی ما میریم شیراز هزارو یک جور سرویس میدن!!!!!!!!!
2810