2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 37808 بازدید | 687 پست
وای مرسده خیلی شعر اوینا با حال بود مردم از خنده دنیزم از این شعرا درست میکنه

چند وقت پیش برادرم داشت میرفت اصفهان بهش گفت میای با هم بریم اصفهان

گفت نه که نمیام
برادرم گفت چرا ؟

دنیز: برای اینکه من تمییزم پیش همه عزیزم اما تو چی موی بلند روی سیاه ناخن دراز واه واه واه

یا هر وقت مثلا از باباش تشکر میکنم میگم دستت درد نکنه میگه دست شما درد نکنه بابا علیرضای حقه باز از این کارا بازم بکن این کارای قشنگ و ناز(برگرفته از کتاب سیامیو با این عنوان: دست شما درد نکنه سیامیوی حقه باز از توی تخم دراومدند جوجه های قشنگ و ناز)
من دلم می‌خواهدخانه‌ای داشته باشم پر دوست،
کنج هر دیوارش دوست‌هایم بنشینند آرام،گل بگو گل بشنو…؛...
شرط وارد گشتن،شست و شوی دل‌هاست،شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست…روی آن با قلم سبز بهار، می‌نویسم ای یار خانه‌ی ما اینجاست ،تا که سهراب نپرسد دیگر” خانه دوست کجاست؟"
شب شما هم بخیر مرسده و نوشین عزیز خوب بخوابید

باز من موندمو عقیقم
شرط وارد گشتن،شست و شوی دل‌هاست،شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست…روی آن با قلم سبز بهار، می‌نویسم ای یار خانه‌ی ما اینجاست ،تا که سهراب نپرسد دیگر” خانه دوست کجاست؟"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوووف اره عقیق جان از همون کوچیکی که میگفت پاهای قشنگم اینجوری شد یا به هر کی میرسید اول پاهاشو نشون میداد معلوم بود
امروز من رو کرده بود شاهزاده خودشم پرنسس یه گردنبند و دستبند و گوشواره کیتی داره همشو اویزون کرده بود یه کیفم داره انداخته بود دور دستش بعد لاک قرمزشو اورده که با هزار مکافات به من قبولوند درشو باز کنم بدم خودش برای خودش لاک بزنه انصافا هم به جز یک ناخنش همشو با دقت زد و خوبم زد اون یکی هم که بد زده بود رفته بود به مامانمم می گفت این یه ناخنم کمی کثیف کاری شد ولی عیب نداره بعد مامانم ازش پرسید کجا می خوای بری گفته قراره شاهزاده بیاد ازم خواستگاری کنه بعد اومده پیش که شاهزاده بیا با هم ازدواج کنیم منم بهش گفتم ایا پرنسس با من ازدواج می کنی
گفت :نه!!1
میگم چرا نه
گفت آخه انگشتر باید برام بیاری بهم بدی بعد
خلاصه اول انگشتر رو گرفته بعد بله رو گفته

بهرک جون خیلی خیلی بهتون خوش بگذره منم از این مسافرتهای اینجوری خیلی وقته نرفتم
نسیم جون خیلی خوشحال شدم توی فی س دیدمت اصلا با اون چیزی که تو تصورم بود کلی فرق داشتی ماشالا خیل خوشگل و خوش قد وبالا به به کیف کردم والبته به قول عقیق عزیز ماهان از لحاظ ظاهری بیشتر شبیه پدر محترم هست تا شما خدا همتونو حفظ کنه

دنیزم علاقه زیادی به کتاب داره و بعد نقاشی و بعد بقیه چیزا مثل کاردستی درست کردن بعد خراب کردن ولی همه نقاشیاشو نگه میداره میزاره تو البومش
سارا جان من که نتونستم روی ماهتو ببینم ولی از اینکه از دوستانم تو ف ی س شدی خیلی خوشحالم

ازتون هی بابت مسابقه کلی ممنونم خیلی سعی کردم تا بتونم مو مسابقه شرکت کنم ولی خب مشغله کاری زیادی داشتم اون هفته یه بارم با موبایلم وصل شدم و نظرمو فرستادم اما ارسال نشد متاسفانه

از اینکه منو مامان با حوصله و خوش اخلاق میدونید ممنون نظر لطفتونه
عقیق هم منو تنها گذاشت و رفت من مرد تنهای شبم
ما الان تو مسافرتیم رفتیم تبریز احتمالا تا آخر هفته اینده هم نیام جاتون خالی کلی هوا سرده
خب من هم برم دیگه شبتون بخیر
سلام صبحتون بخیر دوستای مهربونم.

امان از دست آوینا و دنیز چه وروجکهایی شدن ، عجب شعرهایی میسازن.

عقیق چقدر خوبه که حسین رو مستقل بار آوردی ، خوشمان آمد.

نسیم جون و آزیتا جون و بقیه مامانهایی که ما هنوز روی ماهشونو ندیدیم لطفا توی وبلاگ عکس بزارید . اگه عکس نذارید ما هم دیگه عکس قرار های دسته جمعی رو نمی ذاریم. این تهدید رو جدی بگیرید . گناه من چیه که ف یس ب و ک نمی تونم برم.
Lilypie Fourth Birthday tickers
لیلی جون تبریز خوش بگذره ، جای ما رو هم خالی کنین . حیف شد اگه میانه بودم دعوتتون میکردم تو مسیر برگشت بیاین پیش ما. البته قزوین هم تو مسیره ، خوشحال میشیم اگه تشریف بیارین.
سلام به دوستای گلم .گل تر از گلم

اول قوربونت اوینا عسلی و دنیز طلا بشم من . خدا حفظشون کنه . یه بوسسسسسسسس گنده . ماشالا هزار ماشالا .

هستی جون خوبی؟ایلین عزیزم خوبه ؟

لیلا جون امیدوارم خیلی بهتون خوش بگذره و به تندرستی برین و برگردین .

ما که همچنان خونه ایم احسان این جمعه و جمعه بعد امتحان داره و فشرده کلاس داره تهران هفته پیش هم امتحان داشت ولی میگه قبول نمیشم . تو رو خدا همگی دعا کنید قبول شه . خودش خیلی استرس داره منم عصبانیم . گیر افتادیم حسابی .

من برای یسنا پازل حیوانات گرفتم خیلی زیادن به این صورت که هرکدوم رو تو صفح باید پیدا کنه و خودش رو شکلش فیکس کنه البته مال خیلی وقت پیشه . همه رو یاد گرفته .میوه و سبزیجات رو هم بلده کامل . اشکال هندسی هم بلده و همون دابره هوشه دقیقا نمیدونم همونکه اشکال هندسی رو باید از توش رد کنن اونا رو هم بلده . یه پازل لباس تخته ای داره البته مال خیلی وقت پیشه اونم خوبه برا بچه ها .

نقاشی رو خییییییییلی دوست داره و همچنین بعضی از کتاباشو مثل سری کتابهای ماهی زردم قلی - ببر دندون ابری و........ یا سری کتابهای می می نی یا داینا و......

شعرهم یاد گرفته چند تا البته من اولشو میگم اون اخرشو

بازی هم باش زیاد میکنم

دیگه اسباب بازی جدید نخریدم براش .

سلام مژی جون . ممنون شکر خدا خوبیم. امروز هم مهمون دارم ، کلی کار دارم . فکر کنم مهمونام زودتر از من برسن خونمون.

شما چطورین. یسنای ناز من چطوره؟ انشالله که آقا احسان هم امتحاناشو خوب میده و نتیجه مثبت هم میگیره .

حالا چرا عصبانی هستی؟

آیلین هم تمام این چیزهایی رو که گفتی بلده. پازل با تکه های زیاد فکر کنم 15 یا 16 تکه رو هم خودش میزاره.

عاشق کتاب و نقاشیه. دایره و خط رو هم کامل میکشه. بعدش منو صدا میکنه میگه خانوم ، خانوم ببین دایره کشیدم. خیلی شیرین به من میگه خانوم.
.خسته نباشی هستی جون . به به خوش بگذره با مهمونداری . من خیلی مهمون دوست دارم .
من هنوز برا یسنا پازل نگرفتم ارز این تکه تکه ها که به هم وصل میشه و یه شکل میشه نمیدونم چه طوری میذاره .ولی از این پازلها که هرکدوم به تنهایی یه شک مجزا هستن رو بلده البته فکر کنم همه بچه ها بلد باشن .