2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 37808 بازدید | 687 پست
سلام خوبین؟
ای جان دنیز و آوینا چه بامزه حرف میزنن و شعر میگن.
عقیق جون خوبی؟ قد آریا دو سالگی 93 و نیم بود.
مرسده عزیز مادرشوهر جان و خواهر شوهر عزیزتر از جان هم عالیییییییییییی هیچ ملالی ندارن الحمدلله
چی شده چرا کم میمونی؟
ممنون از بازهایی که با بچه ها می کنید گفتید.
کاش به هم نزدیک بودیم اسباب بازیهای فکریشونو به هم قرض میدادیم. البته من با دوستم که دخترش یه سال بزرگتر از آریاست چنین تصمیمی گرفتیم ولی هنوز عملیش نکردیم. قرار بود یکماه اسباب بازی دستمون باشه بعد چون بچه خسته میشه عوض کنیم
Lilypie Premature Baby tickers
السلام و علیکم والرحمت ال. و برکاته

چطورید ؟ خواهرهای خوب خودم ؟ سلامتید ؟ کیفتان کوک است ؟
ما هم خوبیم . میبینم که مژی خوشگله و مهرنگار خوشگله و هستی خوشگله آن لاین هستن .
هستی جون عکس کاربریت مبایک (به قول آیلین )
Lilypie Third Birthday tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آیلین پازل داره به صورت اشکال هندسی همشون رو هم بلده ولی پازلی که اشکالش رو باید خودش جور کنه هنوز براش
نگرفتم . شعرها رو هم از خواننده های این ور آب تا اون ور آب حتی سلین دیون هم میخونه بچم . (کلا هرچیزی که ما
توی ماشین گوش بدیم )
رقص هم خوب بلده ولی بیشتر عشوه میاد (کلا از عشوه خیلی خوشش میاد برعکس مادرش که اصلا بلد نیست )
عاشق لباس عروس و تاج عروس و کیف عروسو کلا عروسیه .
از کتابهاش بیشتر از همه داستان خاله پیرزنو دوست داره تازه شعرهاشو هم حفظ کرده خوشگل میخونه .
من هیچوقت اینجا نگفتم ولی آیلین هم مثل دنیز از یکسالگی زبون باز کرد و تا 1.6 هم کامل حرف میزد .
حالا دیگه همه عبارتها و جمله هارو بصورت صحیحش ولی با لفظ بچگونه میگه.

سلام دوست جونای خودم
خوبید همگی؟
الهی بگردم این دنیز و اوینا گلی رو
رایان هم خیلی توی صحبت پیشرفت شایانی داشته...دیگه کامل حرف میزنه و کلی هم کلمه های قلمبه به کار می بره ....شعر هم با اجازتون شعرهای بچه گونه رو رد کرده حالا رسیده به اهنگ سوغاتی هایده و اهنگهای الهه و ......
برای تولدش هم پشت میکروفن با پیانو اهنگ سوغاتی رو خوند کلی همه سورپریز شدن.......واااای دلم براش تنگ شد
جدیدا وقتی کار بدی می کنه خودش فوری میگه رایان خیلی کارت بد بود پسرم.......
در ضمن بعد از 2 ماه چند روز پیش گیر داده بود میخوام می می بخورم ببینم تلخه؟؟؟؟!!!!!!!!! طوریکه مجبور شدم دوباره لاک بزنم و بدم امتحان کنه!!!! موقع خواب هم اگر من باشم حتما باید می می رو بماله....نمیدونم چطوری از سرش بندازم......یه وقتایی احساساتش قلمبه میشه میاد می می رو نوازش می کنه میگه دوستت دارم....عاشقتم
مثلا وقتی از دستش عصبانی میشم یکم صدامو بلند میکنم میگه مامان دوستم داری منم برای اینکه حرصش دربیاد
میگم نه ؟
میگه مامان خوشگلی ؟؟ میگم نه زشتم ؟؟ میگه پس حتما مهربونی !!!!!!!!!!!!!!!!!! اینجوری خنده مو درمیاره .

مرسی هستی جون . و بهارک عزیز و مهربون خودمون .
ای جانم چه با حال شعر هایده میخونه پس رایان هم مثل آیلین زیاد از شعر بچگونه خوشش نمیاد !!!!!!!!!!!

والا چی بگم جایزه چی بزارم ؟؟؟؟؟؟؟ ببوسمت هستی خوبه راضی میشی بیا بوووووووووووووووووووووس .

ولی جدی کسی زیاد از مسابقه استقبال نکرد ولی تراوشات ذهنی خوبی دارم واسه مسابقات جدید .
سار چرا تا حالا رو نکرده بودی ، آفرین به آیلین خانوم گل. مامانش چرا حرصشو در میاری؟‌

یه جایی خونده بودم هیچوقت به بچه نگید دوستت ندارم ، چون بچه واقعا باور میکنه.

بهارک جون فکر کنم توی پسر های تاپیک رایان بهتر از همه صحبت میکنه. پس ماشالله شعر های بزرگونه هم میخونه. خوشم اومد تونسته پشت میکروفون شعر بخونه.
Lilypie Fourth Birthday tickers
میگم بهارک جون شاید نتونم توی ف ب عکس بزارم که روی ماهمو ببینی چیکار کنم توی وبلاگ بزارم

روی ماهمو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد اینجا اعلامیه بزنم هر کی منو ندیده بره زیارت کنه . ( اه اه چه

خود شیفته شیزو فرنیه این سارا واقعا که اه اه )
آخه میدونی هستی جون روزی هزاربار این سوالو میپرسه دیگه خسته میشم بسکه بهش میگم اندازه ستاره های آسمون

اندازه ماه و خورشید .

بهش میگم جیگر مامان کیه میگه آیلین تازه جیگر بابام هم مامانمه (بخدا اینو تا حالا جلوش نگفته بودیم )
سارا جون رایان شعرهای بچه گونه هم می خونه....مثلا یدفعه گیر میده به اتل متل یا السون و بلسون 10 بار میخونه که دیگه حوصله سر میبره اره عزیزم فکر خوبیه....لطفا عکس بذار توی وبلاگ و اینجا اعلام کن بریم ببینیم............

هستی جون...خانوم خوشگل تاپیک خوبی؟ عکس کاربریت مبارک
.ارزیتا جون واقعا خسته نباششی با تغذیه ایدین . واقعا صبر میخواد . باورت نمیشه همیشه موقغ غذای یسنا یادت میکنم میگم بنده خدا چقدر زحمت میکشه .خدا کنه زودتر ایدین عزیزمون حسابی خوش غذا شه .