2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 37808 بازدید | 687 پست
سلام به دوستای گلم ، روزتون بخیر و خوشی

خونه نو مبارک

زهره جون بهت تبریک میگم ، انشالله خدا یه پسر سالم و صالح و خوشگل بهتون بده. ممنونم دوست گلم بابت تبریک تولدت.

راستی ممنون از همه دوستانی که تو مسابقه به من رای دادین ، واقعا شرمندم کردین.

من از صبح سرم خیلی شلوغ بود الان هم کارمون تموم نشده و موندم کارخونه ، دیشب هم که از راه رسیدیم حسابی خستم.

عکس ماهان توپلی ناز رو هم دیدم ، نسیم جون براش اسفند دود کن. از اون بچه هاست که آدم دوست داره بغلش کنه فشارش بده.

Lilypie Fourth Birthday tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون هستی جون. مریم جون بهارک جون شیده جون و الی جون لطف دارید همتون.
دوستان عزیز
نمیدونم اونجا هوا چطوره ولی اینجا که شروع به سرد شدن هوا کرده.سال پیش هرروز صبح یک استکان لیموترش تازه با آب جوش و عسل میل نموده و به لطف خدا کمتر مریض شدیم. البته از ریختن آب نمک رغیق در بینی غافل نشید. اگه هر روز اینکارو بکنید خیلی کمتر مریض میشید.
Lilypie Pregnancy tickers
مرسده خانم قدم رنجه کردید خانم. چشم ما روشن. امیدوارم تهران حسابی بهت خوش بگذره.
بهارک جون
عشقتون پاینده خانم دکتر.خیلی کار خوبی کردی شوهرت رو سورپرایز کردی وما که خیلی نگران بودیم که رفتی شوهری جان رو سورپریز کنی و دیگه پیدات نشد.
نوشین. خواهر من ناخواسته بچه دومش به دنیا اومد. ولی الان میگه بزرگ کردن دوتاا بچه خیلی راحت تره. الله اعلم.
من از اول دوست داشتم دوتا بچه داشته باشم. و نمیخواستم تفاوت سنیشون زیادد باشه. اگه شرایطم جور بود که سال پیش براش اقدام کرده بودم. ولی امسال قصد داریم برای دومیش اقدام کنیم. و فکر میکنم امادگیش رو داشته باشیم.
من اینجاااااااااااااااااااااااام! چطوری نسیم جون؟؟ قلنبه نمک چطوره؟؟ امروز روی ماهت رو دیدم عزیزم ماشالله خیلی خوش تیپ و صاف و صوفی هاااااااا (زدم به تخته) انیس هم خیلی شبیه به باباشه البته چند درصدی هم از شما برده. خدا حفظش کنه.
الی جون ابجی خیلی مخلصیم تاریخش اواخر فروردین یا اردیبهشته ظاهرا

شیده عزیز رسیدن بخیر

بهارک جون عشقولانه عشقتون پایدار

هستی بازم تولدت مبارک

مامانایی که تبریک گفتید ممنون

شیددددده تا حالا مارو به گفته آقا ترغیب کردی دومی بیاریم جمعیت زیاد کنیم حالا داری از معایب سفریش میگی
حتما عکس بزار

بهارک جان من بهت رای دادم که خیلی بااحساسی

سارا مسابقه دوم رو رو کن البته تایم رای گیری رو بیشتر کن تعداد رای بیشتر شه
جایزه هم بده خسسسسسسسسسسییس

نوشین جان اقدام انچنانی که نه نکردم اما بدم نمیومد تفاوت سنیشون کم باشه اون موقع محاسنشو فکر میکردم حالااااااااااااا یاد بخیه زایمان،
نقاهت بعدش، داغون شدن هیکل، بوسیدن حالا حالاهای شاغل شدن و روابط اجتماعی
.......

شدیدا دلداری نیاز دارم
تو این گیر واگیر مادرشوهرم هم اومده اینجا قاط زدمااااااااااااااااا
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
خووووووووووووووب میبینم که مرسده جون هم به ندای من لبیک گفت و با اولین پرواز خودشو رسوند! کجایی بی وفا؟؟ نباید بیای یه خبری از حال خودت و آوینا بدی؟؟

شیده جون خوشحالم که بهتون خوش گذشته. انشالله همیشه به سفر. عکککککسسسس پلییییییییییییییز. حتما خودت هم توش باشی دیگه نمیتونیم صبر کنیم تا سال دیگه تولد ببینیمت!
مژی جون اصلا حرف از افسردگی نزن که به قیافه مصمم و شادابت نمیاد. از نظر من شما نه تنها واجد خیلی از آیتمهای مسابقه بودی حتی آیتمهای خییییییییلی مثبت دیگه ای داری که اصلا تو مسابقه نبود! خداییش اون مدتی که بعد از زایمان کمتر به ما سر میزدی جات برای من خیلی خالی بود و همیشه سراغت رو میگرفتم. این نشون میده حضورت هر چی هم کمرنگ باشه تاثیر گذاره و این صفت متعلق به یه شخصیت قویه دوست جون.
به به عقیق جان و زهره جان
ببخشید مشغول وب گردی بودم ندیدمتون. اره انیس خیلی به باباش رفته. حالا یکمی هم از من برده. انقدر که دلم نسوزه.
تو چرا عکسی نذاشتی ببینیم خانم؟
دلم میخواست میتونستم همتون رو ببینم.
زهره خیلی خوش موقع بدنیا میاد نینیت. مبارک باشه.مواظب خودت و نی نی هم باش.
لعبت بانو کم پیدایی؟؟ آهاااااااااااا الان یادم افتاد!!! در خصوص لیمو میخواستم عرض کنم اگه بدونی نیت خبیثی که پشت دعا واسه مادر شوهر نهفته است چیه اونوقت به من احتمالا صفت لیمو ترش رو اونم از نوع نرسیده اش!! لقب میدی! گوشتو بیار جلو: بابا دعا میکنم سالم باشه همیشه رو پای خودش باشه من حوصله مریض داری ندارم پس فردا!!!
2810