2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 37808 بازدید | 687 پست
سلام بچه ها.زهره جونم مبارکه.
همه عکسها رو دیدم.....به به/کیف کردم...
دیشب اومدم تهران...خوشحال بودم که دیگه آوینا صندلی داره و من راحتم......اووووووووفففففففففففففففففف
بدون صندلی خیلی راحت تر بود.زیر صندلی کنده شد انقدر روش پرید.با موهای سیخ سیخ و مانتوی کثیف و دستای شکلاتی و اعصاب خراب رسیدم تهران
Lilypie Third Birthday tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلام
خوبید دوستان عزیزم؟
زهره جون وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای مبارکه عزیزم....به سلامتی....
عقیق جون دوستان از نی نی سایت بارها برای من ایمیل فرستادن اما من از تو ایمیلی نگرفتم....حالا چی بود؟ کلی کنجکاو شدم......ایمیل من bfnew07@yahoo.com
نسیم جون کلی ماهان رو ببوسش که اینقدر خوردنیه....
شیده جون رسیدن به خیر....چند تا عکس بذار ببینیم
الی جونم خوبی؟ امسال بیشتر سعید سورپرایز شد تا من......جالبه که حتی وقتی گل رو بردن تو اتاقش فکر کرده از طرف یکی از دانشجوهاش هست که اون روز دفاع داشته ( نشون میده تا حالا از طرف من سورپرایز نشده بوده و توقع نداشته) جاتون خالی شام رفتیم بیرون و یک دستبند نقره که خیلی وقت پیش خوشم اومده بود رو برام گرفته بود....

سارا جون خسته نباشی از برگزاری مسابقه.....به خدا من محاسن دیگه به چز اطلاعات پزشکی هم دارما
مژی خانوم خوبی؟
نوشین جون دستت درد نکنه بابت تاپیک جدید.....ببخشید دیر رسیدم بهت....عزیزم خدا رو شکر که بهتری اما توی این دوران برای پیشگیری از درد و التهاب حتما باید برای 2-3 روز بروفن یا ژلوفن هر 6 یا 8 ساعت خورده شه...حالا که دیگه این دوران رو گذروندی لازم نیست....
دم کرده پونه یا بومادران بخور برای اینکه شیرت کاملا خشک شه...من خودم پونه خوردم
دوستان ما 5شنبه رایان رو بردیم سرزمین عجایب...کلی یادتون کردم و خیلی غصه خوردم که برای تولد نبودیم....اگر بودیم حتما کلی به رایان خوش می گذشت و منم دوستام رو می دیدم
راستی خیلی خیلی خلوت بود!!!!!!!!!!! روز تولد هم همینطور بود؟

خدا رو شکر که خوش گذشته شیده جون
سلام به همگی
من اون تایپیک قبلی رو رسما نمیتونم باز کنم
زهره جون دیشب فهمیدم که دوباره بارداری اونم با گوشی تونستم باز کنم با بدبختی
بهت تبریک میگم
خودت اقدام کرده بودی؟
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
2810