سلام دوستان این تایپیک سومه مامانهای مرداد 89 هست تایپیک دوممنون به بیش از 570 صفحه رسیده و اینقدر سنگین شده که باز نمیشه اگر دوست دارین ادامه دوستی و تبادل نظرمون رو اینجا ادامه بدیم
بچه های شما هم زیاد به نقاشی علاقه دارند؟انیس به دوتا چیز خیلی علاقه داره کتاب و نقاشی. فکر کنم اینش دیگه به من رفته باشه. خدا بخواد. فکر کنم دست چپی هم باشه.همش با دست چپش کار میکنه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نسیم جون عکسهای من که تو وبلاگ گروهیمون هست. راستش تو ف ب آمار همکارهای سابق و برخی آشنایان فعلی که باهاشون روابط کاری دارم زیاده اینه که خیلی علاقه ای ندارم از خودم رونمایی کنم! خودت که میدونی جو اینجا چطوریه. اتفاقا یه چندتاییشون رو با اسمهای دیگه!! رویت کردم که از روی عکسشون شناختم! دوست ندارم غافلگیر بشم!
سوپ آماده نداری؟؟ حسین اصلا اهل کتاب و نقاشی نیست!! انگار یه کتاب رو یه بار ورق میزنه دیگه براش تکراری میشه همون دفعه اول براش جذابیت داره. نقاشی هم فقط خط خطی بیشتر به رنگ کردن دست و پا علاقه داره!
نسیم دیگه الان واضحه که چپ دسته نقاشی چی میکشه مفهومه دیبا بهش میگم دایره واقعا دایره میکشه خط صاف هم میگم میکشه توی صورت جای خالی میزارم چشماشو راحت نقطه میزاره میدونه جای بقیه کجاس ولی به خط خطی اون منطقه تبدیل میشه بگو ماهان چطوریه