2777
2789
عنوان

😅بیاید حس ششم بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 223 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بار اخر بود؟ دزست میشه ؟ برمیگرده؟

نه حس میکنم ی بار دیگه بهت پیشنهاد بده دوست داره اما به این زودیا ن

شاید بیاد اما در ی پیام معمولی 

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت واسه چیز های از دست رفته غصه نخورید.✨🙂

نه منظورم شمانبودی اشتباه ریپلا زدم💋

عع باشه قشنگم 🥰 خوب بی زحمت منم بگو 

من برای خودم اصلا حسم کار نمیکنه🥲

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

اصلا دوستم داشته ؟یا تمام این چند سال براش مثل یه عروسک بودم کس دیگری رو دوست داره؟

دوست داشته اما ن اونقدری ک فک. میکنی در حد سرگرمی جذابیت داشتی براش 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

با ع اوکی میشم یا م

شانس م بیشتره

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

مرسیی ولی هم دیگرو‌بلاک کردیم و بی احترامی کردیم 😭😭فک نمیکنم درست بشه مگر معجزه بشه

هرچی خیره برات 

با ع اوکی میشم یا م

شاید م

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

سلام عزیزم راجبه من چی حس میکنین؟ راجبه اینده م؟

خونگرومهربونی گاهی هم عصبی مزاج میشی یه ناراحتی یامشکلی داری مه ذهنتو درگیرکرده انشاالله حل میشه 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
شمابیشتربهش وابسته ای اون اقا تو دارن وخیلی ابراز نمیکنن چی تو وجودشه

اععع سلام مادر شوهر جان خوبی🤩😂😂

میبینی؟هیشکی من و گردن نمیگیره🤣هعیییی 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀