2777
2789
عنوان

چطوری با بیماری دخترم پاره تنم کنار بیام مثه مرغ سر کنده هستم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 121 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی اونای که دل منو بچه تو شکستن مارو قربانی هوس شبان شون کردن عقده‌ای سرطانی بگیرن بدخیم نمیرن بمو ...

شمام یچتون مشکل داره؟ میشه بگی چیه مشکلش

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

خدا بهتون کمک کنه 

دلم میگیره این تاپیکارو میخونم 

خیلی سخته و هرچی مابگیم دلتون آروم نمیگیره میدونم 

ولی قطعا همون خدا خودش یه قدرتی درون تویه مادر دیده که خودت خبر نداری ازش 

امیدوارم بچت خوب بشه خوشبخت بشه 

شاد باشه و بخنده  

هر مشکلی هم داشته باشه تو نا امید نشو خدا روی بندشو زمین نمیزنه

باشه من مقصرلطفا ادامه نده ماک خدا زده تو سرمون توهم بیا بزن

من اینو نگفتم چرا حرفای بقیه روت تاثیر گذاشت من طبق خودم گفتم 

حالا چرا ناراحت شدی که گفتم به زندگیت علاقه داری☹️☹️☹️☹️☹️ اصلا من نباید کلا دخالت میکردم تو این موضوع

معذرت خواهیم کردم ازت اسی اگه ناراحت شدی حلال کن من رفتم 

این نفرینتهقضاوت بیجا و امیدوار بودن برای جواب

واقعا جالبییییی

دوستان گفتن جوابشو میگیری که اینجوری استارترو قضاوت میکنی

من نوشتم از نادونیه حرفا و ایشالا جوابشو نمیگییری.بعد این میشه نفرین؟وااااقعا شما حالت خوش نیست.خودت به بدترییین شکل ممکن با استارتر حرف زدی همه ام اومدن بهت تذکر دادن مجبور شدی پستتو پاک کنی بعد میگی من حرفی نزدم خواستم کمکش کنم.بعد حرف من که هیچ ربطی به نفرین نداره رو نفرین قلمداد میکنی.کاش تو مدل خرف زدن خودت اینجوری مورو از ماست میکشییدی بیرون.دیگه ام منو ریپلای نکن چون قشنگ معلومه از اینایی هستی که اخر دیگران مقصرن ولی خودت ازادی هرجور میخوای رفتار کنی

بهت حق میدم منم به طریق های دیگه سختی کشیدم که از خداشاکی میشدم..ولی آخرش کسیو جز خودش نداریم یکم که حالت بهترشد سعی کن با مداومت چله برداری (مثلا زیارت عاشوراحقشناس..یااستغفاریاهردعایی که دوس داری)ان شاءالله معجزه میشه از در خونه اهل بیت بلند نشو 

من اینو نگفتم چرا حرفای بقیه روت تاثیر گذاشت من طبق خودم گفتم حالا چرا ناراحت شدی که گفتم به زندگیت ...

منظوری نداری ها ولی نمیدونی حرفاتو چجوری بزنی

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

اسنارتر عزیزم ببخشید تو تاپیکت بحث کردیم.از خدا میخوام به دلت آرامش بده بهت صبوری بده قطعا سخت ترین چیز تو دنیا اذیت شدن بچه ی آدمه

امیدوارم بهترین اتفاقا براتون‌ بیفته همونی که گوشه ی ذهنتونه و هیچ امیدی بهش ندارین

واقعا جالبیییییدوستان گفتن جوابشو میگیری که اینجوری استارترو قضاوت میکنیمن نوشتم از نادونیه حرفا و ا ...

وقتی اسم جواب آوردی همون حالتو میداد حالا شاید من اشتباه فک کردم گفتی بگیری ولی گفتی جواب انگار من چی کردم

بیخیال