من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بازور آره میرسی ولی پس بزنه تو رو چی؟؟ داغون بشی افسرده یه گوشه ی خونه؟؟ میتونی ببینی خیانت کرده؟؟ای ...
درست میگی عزیزم ولی همین الانم وضعم خوبتر نیست کلا چیزی برا از دست دادن ندارم ولی کنارش حالم خوبه بعد دوست پسر قبلیم فکر میکردم دیگه هیچی نمیتونه حالمو خوب کنه تا پیمانو دیدم ازون روز شبی نیست تو خابم نباشه کلا باعث میشه همه چیو فراموش کنم کنارش حالم خوبه🥺اجی میدونم برای خودم میگی ولی عاشقم حتما خودتم عاشق شدی درک میکنی دیگه از تهش نمیترسم هرچی باشه🥲
دیگه بت رلت با پیامک چت نکن باهاش تماس نگیراز طریق وات تل چت کنید تماس بگیریدبرنامه ایمو رو دانلود ک ...
نه من دیگه ازش جدا شدم نمیخامش چون ازش خوشم نمیاد مرسی اجی راهنماییم کردی میشه به یه سوالم جواب بدی اجی خونوادم میخان خونه رو بفروشن برن یه شهر دیگه ببین این اتفاق میفته؟یا نه همینجا میمونیم و خونه مونو عوض نمیکنیم