2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بازور آره میرسی ولی پس بزنه تو رو چی؟؟ داغون بشی افسرده یه گوشه ی خونه؟؟ میتونی ببینی خیانت کرده؟؟ای ...

درست میگی عزیزم ولی همین الانم وضعم خوبتر نیست کلا چیزی برا از دست دادن ندارم ولی کنارش حالم خوبه بعد دوست پسر قبلیم فکر میکردم دیگه هیچی نمیتونه حالمو خوب کنه تا پیمانو دیدم ازون روز شبی نیست تو خابم نباشه کلا باعث میشه همه چیو فراموش کنم کنارش حالم خوبه🥺اجی میدونم برای خودم میگی ولی عاشقم حتما خودتم عاشق شدی درک میکنی دیگه از تهش نمیترسم هرچی باشه🥲

درست میگی عزیزم ولی همین الانم وضعم خوبتر نیست کلا چیزی برا از دست دادن ندارم ولی کنارش حالم خوبه بع ...

پیمان هم مثل دوست پسر قبلیت

مشکل از خودته عزیزم رو خودت کار کن مرتبت رو ببر بالا به دوست پسرتم زیاد رو نده فکر کنه خبریه فرشته ی نجاتته

به خودت تکیه کن رو پای خودت وایسا رو خودت کار کن بفهمه فرشته خودتی

°•○به توکل نام اعظم خدا○•°     ♡*بسم الله الرحمن الرحیم*♡

درست میگی عزیزم ولی همین الانم وضعم خوبتر نیست کلا چیزی برا از دست دادن ندارم ولی کنارش حالم خوبه بع ...

من عاشقم عزیزم ولی عاقلم هستم بچب به خودت خود خودت لولتو ببر بالا بخدا که مثل چی میچسبن بهت نمیکنن

°•○به توکل نام اعظم خدا○•°     ♡*بسم الله الرحمن الرحیم*♡

دیگه بت رلت با پیامک چت نکن باهاش تماس نگیراز طریق وات تل چت کنید تماس بگیریدبرنامه ایمو رو دانلود ک ...

نه من دیگه ازش جدا شدم نمیخامش چون ازش خوشم نمیاد مرسی اجی راهنماییم کردی میشه به یه سوالم جواب بدی اجی خونوادم میخان خونه رو بفروشن برن یه شهر دیگه ببین این اتفاق میفته؟یا نه همینجا میمونیم و خونه مونو عوض نمی‌کنیم 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂