2777
2789
عنوان

باورم نشد خواستگارم چنین پیشنهادی بهم داد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18679 بازدید | 215 پست
برا من چند ماه پیش یه خواستگار اومد با پدر و مادرمم حرف زد بنا شد با هم بریم بیرون روزی که قرار بود ...

دقیقا ، پشیمونی از نرفتن یباره، از رفتن هزار بار

اصلا تا قبل عروسی حتی، نباید اعتماد کرد

😂😂😂 نمی‌دونم چرا خندم گرفت میگم رو چه حسابی با آدمی که آز نزدیک ندیدمش تک و تنها اصرار هم داشت خو ...

از حرف من خندت گرفت؟ 😂😂😂 بابا یه پیشنهاد داد تو هم رد کردی دیگه ،مردا انقدر که ما از زوایای مختلف یه چیزو بررسی میکنیم بهش فکر نمیکنن یه لحظه دلش همچین سفری خواست ،پیشنهاد داد ،شایدم اصلا داشت امتحانت میکرد ،منم بودم نمیرفتم ولی انقدر دیگه حالم بده و جار و جنجالم نداره😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم رو چه حسابی با آدمی که آز نزدیک ندیدمش تک و تنها اصرار هم داشت خواهر زاده آش نیاد باهامون بریم ...

وااای به همه ابنو‌ میگی

دختر خوب این که نرفتی اوکی دمت گرم

اما ی کم رو‌ جواب دادن هات کار کن 

ی جوری جواب مبدادی اون از خجالت بره ۷ سوراخ 

دخترای سایت واقعا حالتون خوبه؟! با پسری که ندیدینش قبول می کنید تنهایی برید سفر؟! اگه دختری قبول نکن ...

منم هنگ کردم 

دور از جون اگه اتفاقی می افتاد میگفتن چجور اعتماد کردی ندیده و نشناخته رفتی 🤣🤣 

دخترای سایت واقعا حالتون خوبه؟! با پسری که ندیدینش قبول می کنید تنهایی برید سفر؟! اگه دختری قبول نکن ...

ایراد از اسی هست که گفته خاستگارم   روش نشد به دوست پسر 

این چه خواستگاریه که پدر مادر در جریانش نیستن تاحالا ندیده طرفو

میگم رو چه حسابی با آدمی که آز نزدیک ندیدمش تک و تنها اصرار هم داشت خواهر زاده آش نیاد باهامون بریم ...

اسی جان ناراحت نشو. حالا فک کن رفته بودی باهاش و خدایی نکرده بهت دست زده بود ومشکلی برات پیش اومده بود بعد اینجا میگفتی کلی سرزنشت میکردن که چرا باهاش رفتی نمیرفتی یا یکی رو باخودت میبردی....گوش نکن کار خوبی کردی نرفتی 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
دقیقا ، پشیمونی از نرفتن یباره، از رفتن هزار باراصلا تا قبل عروسی حتی، نباید اعتماد کرد

دیگه پسری که میگه بیا بریم بیرون شهر معلومه تو مغزش چی میگذره وگرنه پسر درست و حسابی و زن بگیر که اینجور پیشنهادی نمیده پس چرا نمیگن بیا بریم بازار برات خرید کنم؟ زرتی میگن بیا بریم بیرون شهر ؟ والا بیرون شهر هیچی نریختن 

حالا خودشون شوهراشون نمیزارند تا دم در برند خونه یا خانوادشون پیشنهاد دور از فکر آخه آدم هر چقدر فره ...

اره محترامه و قاطعانه همون پشت تلفن میگف در شان منو شما نیس تا همه چی رسمی نشده اینکارو بکنیم

یکم بی سیاستی و کولی بازی اسی باعث شدع وجه خودشو خراب کنه دیگه بعد تماس پیام دادنت چی بود، اسی کار بدی نکرده که رفته ولی رفتارش دیگه خیییلی لوس بوده،

ببین لحنش بد بودهشایدم میخواسته مزه بریزهاین حرف‌ک میگه یه اردک دارم تو خونه حرف میزنه چه معنی داره؟ ...

کجا اسی گفته که یه اردک داره تو خونه حرف میزنه؟😑😐😵‍💫

شوخی میکنید یا من کم بینا شدم؟🥲😂

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️