بعد این دختر انقدر فیلمه، نمیدونید چه اداهایی میومد و چه طور جلب توجه میکرد. یهو بافتش رو در میاورد از تنش یهو نمیدونم وایمیستاد سرپا شروع میکرد شیون کردن. حالا ددسته تو عزا نمیشه ادمها رو قضاوت کرد ولی من میدونستم که اصلا باند عاطفی به پدرش نداره و خودشم خسته شده بود از نگهدادی پدرش چون سالها مریض بود
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بچه ها فردا تشیعه امشب گفت من فردا نمیرسم نه مراسم برم نه تشیع باهام میای بریم خونه ستاره؟من دوست دا ...
خدابیامرزه خوب کاری کردی
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
اکس شوهرمم بود. اومد تو یهو تمام بدنم گر گرفت ولی اون رفتارش خیلی عادی بود اومد دست داد با من با شوهرمن سلام احوال پرسی عادی کرد ولی همو نگاه نکردن نه شوهرم اونو نگاه کرد نه اون شوهرم.
اکس شوهرمم بود. اومد تو یهو تمام بدنم گر گرفت ولی اون رفتارش خیلی عادی بود اومد دست داد با من با شوه ...
میشه از اکسه چیه کیه حرف نزنی. ببین چقدر بار منفی میاری . میچسبونی به شوهرت. اکس شوهرم! خب جرا این کلمه رو میسازی. اینا چیه اخه. نگو اصلاا نگو.. ببین چقدر اون عادی وزرنگ رفتار کرده.
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
تو ماشین بهش گفتم چرا بهم دروغ گفتی. گفت دروغ نبود اون موقع که بهت زنگ زدم واقعا میخواستم برم باشگاه ...
بهشون بگین اگر فردا وقتت احیانا خالی شد خواستی بری مراسم بگو منم میام. تنها نری بگی باز یک دفعه ای شد.
بهشون بگین اگر فردا وقتت احیانا خالی شد خواستی بری مراسم بگو منم میام. تنها نری بگی باز یک دفعه ای ش ...
امیدوارم نره.
امشب خیلی تو خودش بود کاری ندارم مراسم عزا بود ولی در همون حدم پعاشرت نمیکرد بل دوستاش اونا حرف میزدن یا دلداری میدادن شوهر من مدام تو گوشیش بود یا سر اون مسئله کاری من با من حرف میزد
خود استارتر هم پرستار هست و این عجیبه این رفتارها مگه مدرسه و مهدکودک هست که میرین کنارش باشین بنظرم کار بچه گانه حالا هرچقدر تحصیلاتتون بالا باشه و شاغل باشین و اینکه امیدوارم تایم استراحت برین که مریض ها و بیمارها تحت شعاع قرار نگیرن و اینکه یادتون باشه بقیه همکار ها اون غذا ها رو میبینن و امیدوارم برای بعضیاشون ببرین حداقل بوش نیچه تو کل محیط گناه دارن بنده خدا ها ....
خود استارتر هم پرستار هست و این عجیبه این رفتارها مگه مدرسه و مهدکودک هست که میرین کنارش باشین بنظرم ...
استارتر دندانپزشکن عزیزم