2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 29501 بازدید | 572 پست
بچه ها شوهرم صدبار اکسش رو ول کرده دوباره بهش برگشته

مخالفت خانواده برای مردا زیاد جواب نمیده که 

مطمئن باش وقتی در مورد خودت هم به خانواده‌اش گفته اونا حساسیت به خرج دادن ، ولی همسرت این قد تو رو خواسته که کاملا مصر بوده تو انتخابش 

اگه اکسش رو دوست داشت مطمئن باش باهاش ازدواج کرده بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها شوهرم صدبار اکسش رو ول کرده دوباره بهش برگشته

خب ببین دیگ تو یکم تو اطرافیان دقت کنی و اینا 

واقعا پسرا وقتی اینطورین نسبت به یه نفر دوست داشتنشون واقعی نیست فقط اون ادم تو برهه های مختلف براشون جذاب یا غیر جذاب بنظر میرسه   و این برای دوران مجردی بوده  

عزیزم تو کجا تا حالا شوهرت ولت کرده همیشه بوده همیشه خواستت تو ضعیف ترین نسخه خودتم بهش نشون دادی ولی هنوز واسش ارزشت بالا بود  حرفاش و یادته ک همیشه بهت افتخار میکنم   دوست دارم همچی برات فراهم کنم  ازین ناراحت میشم خودتو کم بگیری 

خب اره من که نگفتم کل هفته کشیکه.ولی در کل چون رزیدنته برنامه کاریش سنگینه و روزهایی که کشیک نیست هم ...

حقوقش،چقدره الان

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
😭😭گریه‌م گرفتهمیخوام بیدارش کنم

دورت بگردم عزیزم منم ناراحتم با ناراحتیت ولی این کارو نکن 

فردا ازش بپرس اروم ولی با گله ک من فک کردم بعد دو روز کشیک شب زودتر بیای پیش هم باشیم و چیزی شده فک میکنم ناراحت بودی دیشب 

😭😭گریه‌م گرفتهمیخوام بیدارش کنم

اکثر افکارت مربوط به همسرته ، این وابستگی رو کمتر کنی خیلی خوب میشه ، میتونی برای خودت تفریح شخصی داشته باشی ، با دوست های خودت بری بیرون ، ورزش کنی  ، وقتی همسرت این عزت نفس تو رو ببینه ،  اونوقت دلش میخواد جز تفریح تو باشه و به سمتت کشیده میشه 

برای خودت زندگی کن و لذت ببر ، بخوای هر لحظه نشخوار فکری داشته باشی داغون میشی و خودت رو پیر میکنی 

اخرشم شوهرت گرفته خوابیده راحت 😂 😁 شما همش حرص میخوری 

بزار غذای بیمارستانو بخوره عادت کنه 

دو روز دیگه بچه داری 

نمیشه که همش براش غذا ببری

اگه میخوای بری .برو فقط چایی چیزی باهم بخورید 

من بودم میرفتم تو غذاش شریک میشدم . کی حوصله داره غذا بپزه

نمیدونم دست خودم نیستتو بودی شک نمیکردی؟یه چیزی بگم اکس شوهرم اسپورتیج داره. من انقدر ذهنم درگیرشه ت ...

وااای اسی چرا انقدر درگیر این ادمی 

میدونم واقعا کار امشب شوهرت طبیعی نیست حق ناراحتی و دلشوره داری 

ولی انقدر درگیر اون دختر بودن طبیعی نیست اگ یه نفرم بخواد درگیر باشه اونه ن تو   

کاملا کاردرستی میکنی به حرف بقیه گوش نده خیلی هارو دیدم سالی یه بار نرفتن بعد هشت سال زندگی طرف تو مخل کار خراب کاری کرده نمیگم. شوهر شما ولی بذارید همیشه شوهرتون ترس داشته باشه که بالا سرش هسید