2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 29403 بازدید | 570 پست
خب کجا رفته تو اون سه ساعت

شاید با دوستش حرف میزده

هرچی که بوده بی ربط به اکسشه 

شما دوس داری به هر بهانه ای شده زندگی رو به خودت تلخ کنی و سریع فکرای منفی کنی لطفا واسه این موضوع تراپی برو 

شاید با سال ۵ بحثش شده شاید با همراه مریض پرستار سال پایین 

شاید یه فالتی داده شاید اصلا خودش خسته بوده از کشیک مودش پایین بوده به هر دلیلی نخواسته ترو هم ناراحت کنه و بلافاصله نیومده خونه

در هر صورت فکر امشبتو باش در میون نذار

بذار شاید خودش بگه یا یوقتی ک مناسب بود ازش بپرس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی عزیزم که گفتی الان کمتر احساس تنهایی میکنم.من تراپی حالن رو بد میکنه خیلی بد تحملش برام سخته. د ...

خواهش میکنم وقتی حرف میزنی یه نقطه ی مشترکی تو قلبم فشرده میشه چون خودم هم شرایط مشابهی رو تجربه کردم و با تمام وجودم درک میکنم که چقدر سخته و چقدر قدرت ذهنی و جسمی میخواد تا بشینی اینارو بشکافی و از نو ببافی ،به قول تراپیستم جان سختی از ویژگی های توئه ♥️تو تنها نیستی و میلیون ها آدم هستن که همین الان قلبشون فشرده ست از دست این اضطراب لعنتی ،همه چی به وقتش درست میشه غصه نخور  با اینکه فقط با چت صحبت میکنیم و قاعدتا چت فاقد روح و حس و حاله نسبت به صحبت حضوری یا حتی ویس اما از پشت کلماتت هم میشه پی برد به انرژی قشنگت و گوهر نابِ وجودت این ها رو بدور از مبالغه بهت میگم دوست من ♥️مطمئن باش همه ی این سختی ها مثل اون ضربه های پتک آهنگر میمونه که داره وجودت رو میسازه ،مثل شراره های آتش میمونه که داره گداخته ت میکنه تا انعطاف پذیری و نرمش رو یادت بده و به وقتش روزگار خودش نازت رو هم میکشه مطمئن باش که گوهر وجودت خودش بعد از این هم راهش رو پیدا میکنه ♥️♥️

راستی اون پادکست اسمش این نقطه بود میتونی تو اپ کست باکس دانلودش کنی اپیزود آسمان آبی ذهن ،دیگه با اجازه ت برم بخوابم که فردا امتحان دارم درمانگرم بعد ده سال از اتمام تحصیلم بهم باور و قدرت این رو داد که برم سراغ رشته ی مورد علاقه م روانشناسی🤩و خدارو هزار بار شاکرم که بهم فرصتش رو داد تو هم اگر خوبیهای زندگیت رو بنویسی مطمئنم کامت شیرین تر میشه عزیزِ ندیده ام ♥️♥️شبت بخیر 

و اینکه من مود همسرتو تحسین میکنم 

رزیدنت نوروسرجری با فشار جسمی روحی زیاد 

بازم اکثر اوقات برخورد خوبی داره 

لطفا این مواقع رو به پای فشار ‌‌کاریش بذار 

در رابطه با غذا بردن هم بنظرم حتما برو ولی جایی که بقیه همکاراش نباشن تو محوطه یا ماشین مثلا اینجوری بهتره 

خونواده شوهرم مخالف بودن. من اون اوایل فقط در موردش باهاش حرف زدم گفت احترام نگه نمیداشته. دختره یکم ...

ببین روابطی که در گذشته داشتیم مدت زیادی زمان میبره تا کامل فراموش بشن

ممکنه شوهرت بعضا بهش فکر کنه و این طبیعیه

ولی تهش به تو برمیگرده

تو دو تا گزینه داری

مرتب بهش شک کن حتی اگه اونم به فکرش نباشه تو با ایما اشاره بگو میدونم تو فکرشی اونقدر به خودتو خودش القا کن تا واقعا تو رو ول کنه

یااااا

مث زن قدرتمند غیر اویزون با خودت خوش باش اونم هر وقت اومد سمتت از خوشیت سیراب بشه حتی اگه برات محرز هم شد که به فکرشه برات مهم نباشه اونقدر به این پدیده بی اعتنا باش که کمرنگ بشه

عزیزم  چرا فکر خیانت میکنی 

تو از خونه رفتی شوهرت به اب و اتیش زد که برگردی 

بنظرت با این تفاسیر چرا باید الان خیانت کنه 

بنظر منم رفتار الانش ک ۳ ساعت نبوده طبیعی نیست ولی پای خیانت نمیشه گذاشتش چون همه کار واسه برگشتن تو کرد 

به نظرت مشکلی براش دوباره تو بیمارستان پیش نیامده؟

ببین روابطی که در گذشته داشتیم مدت زیادی زمان میبره تا کامل فراموش بشنممکنه شوهرت بعضا بهش فکر کنه و ...

متاسفانه شوهرت ادم احساساتیه و ممکنه هنوز فراموشش نکرده باشه

ولییییی فعلا نامبر وانش تویی

مادرشوهرتم اگر خودشو شکست و اومد خونت بهش یه فرصت بده و بگو بخاطر تمام خوبی هایی که کردید با وجود اینکه بسیار دلم شکست و به زمان زیادی نیاز داره برای ترمیم سعی میکنم به رابطمون یه فرصت بدم چون برام ارزشمند بود همیشه

ولی من شما رو‌ جور دیگه ای میدیدم و توقع بالاتری داشتم

شوهرت لج نکرده باهات که نرفتی بیمارستان بخواد اینطوری لجتو دراره؟ البته خودم این احتمال و کم میدونم چون بچگانس؟

ولی به هر حال

من هیجوره نمیتونم به خیانت و اکسش و این داستانا فک کنم بخاطر اینکه وقتی رفتی به هر دری زد زودتر برگردی سر زندگیت 

اونموقع نمتونست از فرصت استفاده کنه؟