2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 30688 بازدید | 577 پست

سلام عزیزم

در مورد غذا بردن به محل کار همسرتون، من اگه بودم قضاوت و نظر بقیه ذره‌ای برام اهمیتی نداشت، فاکتور تعیین‌کننده برام این بود که ببینم این کارم داره حس و حال بینمون رو بهتر می‌کنه یا اینکه کم‌کم تبدیل شده به وظیفه‌ای که اگه انجام نشه طرف مقابل کم‌توقعیش میشه، یا اینکه طرف مقابلم احساس مزاحمت می‌کنه، یا…

در مورد مادر همسرت حق میدم که دوست نداشته باشی باهاش روبرو شی چون کوتاهی ایشون فقط سکوت کردن مقابل اونهمه توهین‌های خواهرش نبوده، بلکه خودش هم سخنرانی کرده در مورد هم‌کفو نبودن و مخالفت برای ازدواج شما و…

حقیقتا من اگه جای ایشون بودم وقتی همچین خبطی کرده بودم و عروسم هم جواب تلفن‌هام رو نمی‌داد ترجیحا فعلا منزلشون نمی‌رفتم.

در مورد سوغاتی فرستادن واسه خواهرشوهر هم با شرایط پیش‌آمده در صورتی چیزی براش می‌فرستادم که رابطه خودم باهاش صمیمی و خوب می‌بود از قبل، وگرنه این کاری هست که داداشش می‌دونه که باید انجام بده یا نه، من دخالتی نمی‌کردم نه در خریدش نه مقدارش و…

من سال‌هاست که روابط همسرم با خانواده‌ش رو صرفا مربوط به خودش می‌دونم، نه مناسبتی رو بهش یادآوری می‌کنم، نه مخالفتی می‌کنم با هدیه‌ای که می‌خواد بخره. اگه خودش بیاد مشورت بکنه که چی بخره بهتره، من صرفا نظرم رو بهش می‌گم.

همه این‌ها نظرات شخصی من بود عزیزم و شما احتمال داره کاملا متفاوت فکر و رفتار کنی و نتایج بهتری هم بگیری🌺

خیلی از مسائل در عین سادگی ابعاد مختلفی از زندگی مارو در بر میگیرن و تصمیمات احساسی کمکی به حلشون نمیکنه، برای نزدیک شدن به همسرت و کاهش تنش ایشون میتونی برنامه ی مشترک بچینی،بشین علایقت رو بشناس یکی از دوستانم کار جالبی میکنن یه دفترچه دارن و خودشون و همسرشون تمام کارهایی که خوشحالشون میکنه رو داخلش مینویسن و مواقعی که زمان مشترک دارن انجامش میدن این تمرین کمک میکنه خودت هم بیشتر علایقت رو بشناسی ،من هم همچین دفتری دارم که البته تنهایی انجامش میدم اما خیلی کمک میکنه به خودم نزدیک بشم ،مثلا حافظ خوانی ،درست کردن سالاد ،سینما ،آشپزی توی طبیعت ،مراقبت های پوستی ،گوش کردن شرح غزلیات حافظ ،شمردن نعمت هام و شکر گزاری بابتشون ،مدیتیشن،گوش کردن پادکست مورد علاقه م ،جستجو برای پیدا کردن کتاب جدید و مطالعه ی روزانه ،هماهنگی دورهمی با دوستانم،تمرین رقص های محلی ،رسیدگی به گلدون هام ،تمرین خوشنویسی ،به لطف خدا و همت خودت نعمت های بیشماری تو زندگیت داری حیفه که بخاطر مشکلان کوچیک لذت بردن ازشون تحت تاثیر قرار بگیره ،خودشناسی مسیر سخت اما بسیار شیرینیه ففط کافیه کنجکاو باشیم و دورو برمون رو آدم های سمی و افکار سمی و اضافه دور کنیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه نرفتم دیگه.اخه میدونه حساسم روی این موضوع حالا سر پیرسینگ پدر منو در اورد تا بزنم حتی خودش با انژ ...

درسته حساسیتش عجیبه ولی خب خودتونم قبلا میگفتید علاقشه ولی دوست نداره کسی هم ببینه،

همه یه حساسیتایی دارن درست یا غلط شاید فکر کرده فراموش میکنی، همسرتم انگار از قضاوت میترسه

میدن ولی خب غذای بیمارستان کیفیت نداره

دیگه عادت شده . کلا زیاد از این کارا نکن . ما هم چند ساله داریم از همین غذا ها میخوریم عزیزم . چیزمون هم نشده . درکل خیلی  در خدمت شوهر بودن خوب نیست . مگر این که اونم  از این کارا برات کرده. باشه

خب همینجوری غذا بفرستم براش یعنی؟

نه بابا . به همسرت سر زدن واقعا اشکالی نداره . ولی زیاد پرروش نکن . من خودم  با همسرم میرفتم شیفتاشو . وقتی هم میرفتم دست پرررر حسابی . طوری رفتار کن که کارات لطف و محبت به نظر بیاد نه این که بشه وظیفه . از روی تجربه میگم

خیلی از مسائل در عین سادگی ابعاد مختلفی از زندگی مارو در بر میگیرن و تصمیمات احساسی کمکی به حلشون نم ...

عزیزم شما نقره نیستی که طلای نتبی. بخداا چقدر خوبی.همیشه راهنمایی هات برای من عالیه بوده ابنجا هم برای استارتر میخونم کیف می کنم خوشبحال همسر آینده و خانواده که نازنینی چون شما دارن.اونقدر مدیری

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

طلای نابی*

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

عزیزم شما نقره نیستی که طلای نتبی. بخداا چقدر خوبی.همیشه راهنمایی هات برای من عالیه بوده ابنجا هم بر ...

ممنونم عزیزم شما به من لطف و محبت دارین ،ممنونم که سخاوت به خرج دادین و این تعابیر قشنگ رو برام نوشتین از خوندنش خیلی ذوق کردم 😊آدم ها تا توی وجود خودشون خوبی و مهربونی نباشه نمیتونن در وجود بقیه هم ببیننش من هم از وجود نازنین شما تو این سایت لذت میبرم و از مطالب ارزشمندتون استفاده میکنم.♥️♥️♥️