2777
2789

بابام هستن🥺انگاررر واقعا پدرن،

یجور که هرکی اذیتم میکنه،اشکمو درمیاره مثل بچه کوچیکا گلایه وگریمو میبرم پیشش میگم بیین اذیتم میکنن امام رضا؟؟؟؟:)))))))))))),

و واقعا هم جوابمو میدن🙃🙃🙃همیشه جوابمو دادن،

امامن خیلییییی بدم ،خیلیی:))))))کاش کمک کنه اصلاح بشه این اخلاقو زندگیم

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

من همین حسو پیش امام حسین دارم

میگن ابا عبدلله‌ ینی پدر بندگان خدا

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

تاپیک اخرمو ببین من ازش گلایه کردم ولی حس تو رو چرا ندارم؟🥺💔 برای اینکه حالت عوض شه چله زیارت عاشورا بگیر براش شهید نوید صفری کمکت میکنه

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من همین حسو پیش امام حسین دارممیگن ابا عبدلله‌ ینی پدر بندگان خدا

🥺من به امام حسین یه حس خیلییی بزرگی دارم 

هیچ وقت نه روم میشه پیششون گله کنم نه روم میش چیزی بخوام حس میکنم انقدر بزرگ هستن که نشع چیزی خواست ازشون اصن ادم اندازه ای نیس دربرابرشون که چیزی بخواد

تاپیک اخرمو ببین من ازش گلایه کردم ولی حس تو رو چرا ندارم؟🥺💔 برای اینکه حالت عوض شه چله زیارت عاشو ...

دیدم عزیزم:)))))دلتو باهاشون صاف کن🥺🙃من همیشه گفتم پدری کن برام و کرده این کارو🙃🙃

من امام حسین انگار مثلا واقعا کنارهم میشینم براش تعریف میکنم و میگم نگا چکار کردن باهام حتی گاهی نظر هم میخام ازش میگم چیکار کنم بنظرت کمکم کن هرچی صلاحه

یا با خدا 

گاهی بغل میکنم تو ذهن خودم خدارو گریه میکنم حرف میزنم انگار مثلا خدا اومده جلوم نشسته و من تعریف میکنم براش 

من امام حسین انگار مثلا واقعا کنارهم میشینم براش تعریف میکنم و میگم نگا چکار کردن باهام حتی گاهی نظر ...

عزیزمممم منم اینطوریم با خدا و امام رضا،

امام رضا واقعا مثل یه پدر مهربونه 

همیشه میگم تو به آهو پناه دادی🙃من از آهو هم کمترم اما تو بزرگی کن برام:)))))

🥺من به امام حسین یه حس خیلییی بزرگی دارم هیچ وقت نه روم میشه پیششون گله کنم نه روم میش چیزی بخوام ح ...

من اصلا آدم مذهبی نیستم

ولی بشدت باهاشون حالم خوب میشه

اربعین امسال کربلا بودم 

آرامشی ک توی بین الحرمین میگرفتم هیچ جای دنیا نداشتم

حتی بغل عزیزترین آدمای زندگیم

شب آخر نشستم دقیقا وسط بین الحرمین

یه آقایی مداحی میکرد و بقیه دورش همخونی میکردن و سینه میزدن

ینی بیشتر اونجا گروه گروه میشن و مداحی میخونن

نشستم پیششون

مداحیشونو گوش میکردم و زیر لب زمزمه میکردم و حرفامو ب امام حسین میزدم بعد رومو میکردم سمت حضرت عباس و بهشون حرفامو میگفتم

انقدررر‌ گریه کردم تا سبک شدم

واقعا هم ب اون گریه نیاز داشتم

وقتی خواستم برگردن ازشون قول گرفتم برای اربعین سال بعد با مادرم و عشقم برم پیششون

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
چرا من ندارم پس💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭

هر کسی یجوریه دیگه

ببین منو هر کسی ببینه بهم میگه اع تو مگه اعتقاد داری؟

من اصلا آدم مذهبی نیستمولی بشدت باهاشون حالم خوب میشهاربعین امسال کربلا بودم آرامشی ک توی بین الحرمی ...

🥺🥺🥺😭😭😭وای دلم خواست 😭😭

حضرت عباس هم منو از یه مصیبت بزرگ نجات داد😭

کاش قسمت منم بشه .

کاش حدااقل قسمت شه برم مشهد بشینم روبروی گنبد امام رضا هرچی میخوام بگممممم بهشون 

🥺🥺🥺😭😭😭وای دلم خواست 😭😭حضرت عباس هم منو از یه مصیبت بزرگ نجات داد😭کاش قسمت منم بشه .کاش حداا ...

منم دلتنگشونم‌

انشالله قسمت همه