2777
2789

من جراح گفته باید صفرامو عمل کنم 

تو گوگل سرچ کردم عملشو ی دور تشنج کردم از ترس😁

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ریزش مو ناشی از چیست؟

گوگل:سرطان جدیدی به نام سرطان مو کشف شده که باعث ریزش مو میشود

حالا دلیل اصلی ریزش چیه؟کمبود ویتامین

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

اخ گفتییییییییییییییییلعنت ب گوگل روانی شدم من عادت بدیه ترکش سختهخیلی استرس میده😣😭😫😩😤اه اه کلا ...

بابا زیر زبونم یکم برامده شده حس میکنم سرچ کردم علتشو زد سرطان زبان گفتم لعنت بهش بعدازظهر میرم دکتر ببینم اون چی میگه بابا:(

بابا زیر زبونم یکم برامده شده حس میکنم سرچ کردم علتشو زد سرطان زبان گفتم لعنت بهش بعدازظهر میرم دکتر ...

😑🤣

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

وایی اره🤣🤣🤣

گوگلم رد داده

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱