2777
2789
عنوان

افسردگی پس از زایمان چیه😐

418 بازدید | 61 پست

واقعا یعنی چی؟؟

چه اتفاقی میفته؟؟

طرف چرا باید وقتی زایمان میکنه دیوونه بشه؟

مگه نباید خوشحال بشه؟

یعنی جن میره تو بدنش؟

یکی چندسال پیش دوقلو داشت ، یه بچه دیگه هم اورد دو سه ماهش بود خودشو اتیش زد مرد

میگفتن افسردگی گرفته👩‍🦯

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

در قرن ۲۱ میلادی هستیم و هنوز آدمایی پیدا میشن که تصور میکنن افسردگی بعد از زایمان یعنی دیوونه شدن و جن رفتن داخل بدن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جن چیه دیگه افسرده میشه حوصله نداره خودشو دوس نداره من بعد ی سال تازه دارم خوب میشم همه اینا بستگی ب رفتار اطرافیانش هم داره

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

تا تجربه نکنی نمیدونی 

خب درد زایمان و بخیه از اونور گریه های نوزاد از اونور بیخوابی از اونور زرت و زرت مهمون میاد گاهی هم میمونه برای نهار و شام از اونور توصیه های صد من یه غاز اطرافیان برای نگه داشتن نوزاد از اونور خونه ای که وقتی به هم میریزه وقت نمیکنی جمع و جور کنی

تو باشی افسرده نمیشی ؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
در قرن ۲۱ میلادی هستیم و هنوز آدمایی پیدا میشن که تصور میکنن افسردگی بعد از زایمان یعنی دیوونه شدن و ...

خب تو بگو چیه

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

بخاطر بهم ریختن شدید هورمون ها و اتمام بارداری هست

که معمولا به زن دیگه به اون حد بارداری توجه نمیشه، شوهرش بی محبتی میکنه، باید شب و روز در عین خستگی خودش به یه نوزاد نق نقو برسه.

حتی جهل هم میتونه باعثش بشه. اینکه به اندازه کافی اطلاعات نداره در مورد بچه دار شدن و از نوزادش میترسه و فرار و خودکشی و..

در نتیجه اشتباهات اطرافیان هم هست

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

خب تو بگو چیه

نوشتم برات

قبل از هر چیزی فکر کن

افسردگی‌خیلی وحشتناکه زن باردارم‌خیلی حساسه باید بهش زیاد توجه بشه وقتی نشه اینجوری میشه

شت

تغییرات شدید هورمونی توی بدن بعضیا شدتش خیلی زیاد میشه من سر بچه اولم افسردگی گرفتم ولی دومی نه افسردگی من با تراپی اوکی شد ولی افسردگی های شدید اگر از ۶ ماه عبور کنه و هیچ بهبودی حاصل نشه حتما باید تحت نظر باشه و دارو مصرف کنه وگرنه افسردگی های شدید به خودکشی و حتی کشتن بچه هم می‌تونه منجر بشه و این هیییییییییچ ربطی به عشق و علاقه مادر فرزندی نداره 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

تغییرات شدید هورمونی توی بدن بعضیا شدتش خیلی زیاد میشه من سر بچه اولم افسردگی گرفتم ولی دومی نه افسر ...

دقیقا

یکی بود میگفت نمیدونم چه مرگم شد بچه مو ول کردم و از خونه فرار کردم

اجاق گاز اتیش میگیره بچه داشته خفه میشده