dorsf مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 301 عنوان برای همیشه از تهران رفت 91 بازدید | 7 پست کسی که عاشقش بودم ۶ ماه براش صبر کردم گفت برای همیشه داره از تهران میره نمیدونم چطوری کنار بیام یعمی ادم سابق میشم:)؟ 1403/10/14 | 11:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reza_reza_reza_reza عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 5631 بله تمام میشه میره نگران نباشید البته آسون نیست ولی میشه
azar1011 عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 11436 آره چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
دختر_اهوازی_جذاب عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 6545 وقتی یکی ولتون میکنه ب این فکر کنید که برای هم مناسب نبودین منم هرکی رو ول کردم پدرم دراورد از بس زنگ و پیام و... 🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 12566 ذهن تو درگیرش نکن رفت اصلا مهم نبودی براش به زندگی بچسب من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 10439 فقط زمان درست میکنه خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...