2777
2789
عنوان

نمیزارم برادرشوهرم بگیرتش😐دختره ی روباه مکار

| مشاهده متن کامل بحث + 26397 بازدید | 228 پست
هی اتفاق ۱۰ سال پیشو زیر و رو میکنن

دقیقا به من و بقیه چه ارتباطی داره چرا بچه رو به پدرش داده

چرا فکر میکنن بچه با مادر باشه خوشبخته ولی با پدر بدبخت میشه ؟؟

یه عده بالاخونه رو دادن رهن کامل بخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلبر نمیدونم ینی چی ولی من بودم

کاربر😅😅

انقدبااشتهامینویسی بعدمیای میبینی همه ی کلمه هات غلطه😁😁

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
بله کامل خوندمخیلی بد حرف میزنی یه جوری با تکبر میگی بیارم خوشبختش کنم؟ شما چیکاره ای آخه خانم جان خ ...

چ جالبی شما !

اگ شما میذاری دختری ک روزی باهات دشمنی میکرده بیاد بشه جاریت ، خب شما زیادی....

بقیه اینطور نیستن

تو مسئله طلاق، آدم هرگز نمیتونه ببخشه کسایی رو ک بی‌آبروش کردن 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

دقیقا به من و بقیه چه ارتباطی داره چرا بچه رو به پدرش دادهچرا فکر میکنن بچه با مادر باشه خوشبخته ولی ...

اصلا بچه که ولایتش با پدره درستش اینه بدی به پدر 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

میتونم

ببینیم چی بلدیا بعد بیا بگو 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

هرکاری کردی نزار این وصلت سر بگیره بشین مفصل با اونا صحبت کن 

حالا مگه ماشین برادرشوهرت در چه رنج قیمتیه؟ درامدش چی.؟

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

من یک چیزی بگم باعث نشو نون کسی را ببری اگر قسمتش هست بگذار اونم ازدواج کنه چیزی از شما کم نمیشه

مثل اینکه کل تاپیک رو نخوندی...

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

تاپیکو میخونید اصلا؟ عجببببب

استارتر مگه کسی از ایشون خواستگاری کرده؟ مگه برادرشوهرت یا خانواده شوهرت گفتند ما قصد داریم از این دختر خواستگاری کنیم؟ 

اینکه اون دختر قصدش چیه به کنار، ولی آیا برادرشوهرت و مادرش قصد جدی درمورد اون دارند که شما انقدر داری خودت رو رنج میدی؟ 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.