2777
2789

چند سالی عاشقم بود

از اون موقع ها که من ۱۷ سالم بود اونم همسن من بود و اینکه بهم چندین بار پیشنهاد داد رد کردم

اخه چهرش به دلم نبود

زشت بود

شاید بخاطر بلوغش

الان دیشب دوباره با یه اکانت دیگه پیام داد که توروخدا جواب بده یه بار دیگه فکر کن

که من تو این چند سالی نتونستم یه شب بهت فکر نکنم

نریزید سرم من دلش و نشکوندم و نگفتم به خاطر چی ردش کردم

گفت درس دارم توام درس داری

دیشبم به شوخی گرفتم مسخره بازی در اوردم بره

ولی انگار همه عکسام و داره عکس از چتامون و هرشب میخونه

من فقط راجب درس باهاش حرف میزدم که اونم دیگه نزدم بلاک کردم 

خیلی عاشقه

ولی من خودم عاشق یکی دیگم و حتی از اسمشم خوشم نمیاد همه‌جوره کنسله برام

از طرفی عذاب وجدان دارم

چی بگم بهش چیکار کنم

کاربری دست دو نفره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسش نداری ؟

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

میگن برای عشقت بجنگ ولی نه در این حد که غرورت زیر دست پای دختره له شه

جای پسره بودم بیخیال میشدم

شخصیت مزدانگی اینو میگه وقتی یع دختر نه کفت بیخیالش بشیم نه اذیتش کنیم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید