2777
2789
وقتی انقدر خانم و خوبی تو سایتای همسریابی هم بگرد عزیزم ان شاالله یه کیس خوب پیدا میکنی و خوشبخت میش ...

یکی رو میشناسم تو سایت همسریابی با یکی آشنا شد و عقد کرد الان شوهرش همش میزنه تو سرش که تو دنبال شوهر بودی تو توی سایت برای شوهر ثبت نام کرده بودی تو نجیب و با خانواده نبودی...

بنده خدا دختره تو فکره طلاقه طفلکی

چی هست

وضع ستارگان هنگام تولدت توی سرنوشتت تاثیر داره اگر روز ماه سال و ساعت تولدتو بدونی به یکی که عالم این کاره بدی همه چیزو بهت میگه البته این کار دعانویس علم رمل و جفر هست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قضاوتت نمیکنما ولی ازین جور تاپیکا خیلی حس بدی میگیرم..بخصوص اینکه تو همین تاپیک هم دو تا مرد حضور د ...

چون متاهلی💗خوشبحت بشی..

ایشالا هیچوقت نتونی درکم کنی...

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
😭

دخترهمسایمونو دیشب عقد کردن مادر پسر ۳۷سالش بود

و من ۳۵سالمه ومجرد😭😭

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

وضع ستارگان هنگام تولدت توی سرنوشتت تاثیر داره اگر روز ماه سال و ساعت تولدتو بدونی به یکی که عالم ای ...

اتفاقا من و چند نفر روستام تو یک زمان  بدنیااومدیم و بیمارستان یکی بود،اونا ازدواج کردن

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
یکی رو میشناسم تو سایت همسریابی با یکی آشنا شد و عقد کرد الان شوهرش همش میزنه تو سرش که تو دنبال شوه ...

آره اینجورم هس

کسایی که موقعیتشون خیلی خوب باشه خواستگاراشون کمتر میشه چون هر کسی نمیره خواستکاریشون پیش خودشون میگ ...

نن برعکسه ،همونا ک موقعیتشون ب ما میخوره، دختدا زبل و ازاد مخشونو میزنن و باکمترازخودشون ازدواج میککنن

قضاوتت نمیکنما ولی ازین جور تاپیکا خیلی حس بدی میگیرم..بخصوص اینکه تو همین تاپیک هم دو تا مرد حضور د ...

امضات خیلی زیباست عزیزم.انرژی مثبت به آدم میده.کاش منم می‌تونستم مثل شما همیشه بخندم و شاد باشم و کارایی که دوست دارم انجام بدم مثل باشگاه.ولی اینقدر تحت فشار مالی هستیم که هیچ کاری نمیتونم بکنم،

کاربری سال ۹۶ هستم.