2777
2789

کنار مغازه مون یه ساختمونی هست که داره ساخته میشه و یکی از افرادی که رو ساختمون کار میکنه هر موقعی که من میرفتم مغازه میومد و بهم میگفت ببخشید شارژر دارید؟؟؟بعد متوجه شدم منو زیر نظر داره بعد هم یه روز که توی مغازه تنها بودم اومد بهم گفت میشه شمارمو بدم خواستید جایی برید من برسونمتون من گفتم اگه دنبال مسافر هستید اسنپ ثبت نام کنید گفت نه فقط میخوام شما رو برسونم😂😂 وقتایی هم که کار نمیکنه ماشینش رو رو به روي مغازه پارک میکنه میره رو صندوق ماشین میشینه منو نگاه میکنه😂😂😂 جالب بود واسم

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺

اخی

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂 چشم انتظاره که کی برم مغازه (اکثر وقت ها صبح ها میرم مغازه)

هر روز صبح باید بری مغازه برا مایحتاج.مثل اینکه خودت هم کرم داری عزیزم☺️☺️☺️ببخشید

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

از توجه اون به خودت داری کیف میکنی ؟  ولی اشتباه نکن  اونا یه سری موجوداتن😂 فرصت طلب سواستفاده گر که اعتماد تو گاز میگیرن .

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕