2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا من هنوز باردارم نیستم ولی از الان ذوق دارم دارم تحقیق میکنم 🥹

و منی ک کم کم دارم وارد ۷ ماه میشم و بچم هنوز اسم نداره 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

عزیزم 🤭حق میدم منم برای دختر دومی از شش ماه پیش دنبال اسم بودم به هزار تا اسم فکر کردم از مذهبی بگی ...

منو از 3 ماهگیم ک جنین بودم میخواستن بذارن مهیا😂 لحظه اخر توی خودت ثبت احوال نظرشون عوض میشه میذارن آریانا

و منی ک کم کم دارم وارد ۷ ماه میشم و بچم هنوز اسم نداره

از چه سبک اسمایی خوشت میاد

اینایی که آ دارن، م دارن، ن دارن

طولانی، کوتاه

فارسی بختیاری لری ترکی

یا اسمای خاص مثل رُخشید، گندم، پونه... 

از چه سبک اسمایی خوشت میاداینایی که آ دارن، م دارن، ن دارنطولانی، کوتاهفارسی بختیاری لری ترکییا اسما ...

خودمون بختیاری هستیم اسم دخترمم با آ شروع میشه

ی اسم کوتاه میخوام 

حالا شوهرم میگه عماد 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

گندم هم خیلی قشنگ و خاصه و کم

من خودم میخوام اسم بچمو بذارم گندم یا رخشید در اینده😂 یه بار ی دختری توی کلاس زبانم بود انقدر خوشگل بود انگار عروسک بود صورت کوچیک موهای بلنددددد تا پایین باسنش اونم طلایی و سفید انگار روس بود بعد اسمش رُخشید بود خیلی خوشم از اسمش اومد 

خودمون بختیاری هستیم اسم دخترمم با آ شروع میشهی اسم کوتاه میخوام حالا شوهرم میگه عماد

بچتون پسره؟ ماهم بختياریم اسم خواهر کوچیکمو گذاشتیم تیارا

اسمای بختیاری اتفاقا همشون آ دارن اکثرا راحت میتونی پیدا کنی