2777
2789
عنوان

منو دوتا بچه هام مریض شدیم شوهرم ده روز بیشتره مارو گذاشته و رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 49 پست

ما هم یک ماهه مریضیم

ولی نرفتیم خونه ی مادرم

که نکنه اونا هم مریض بشن

ولی در کل هیچ وقت سنگر رو نباید خالی کرد گل من

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زمانی آدم این کارو می‌کنه که حداقل شوهر آدمم هوای زنشو داشته باشه نه اینکه بچه ها مریض بودن بدتر نیو ...

در هر صورت شوهر شما از اول نباید این تصور رو بکنه که اگه مریض شدی خانوادت میان اگه مریض شدی باید خودش بیاد زن و بچشه نگه داره دکتر ببره و الی الاخر. شما بهونه میوردی میشستی سر جات 

گاهی اوقات خود زن ها بستر رو برای خیانت شوهرشون فراهم می‌کنند یه مرد باید بفهمه صاحب خونه زنشه غلطی هم میکنه بیرون از. خونه بایذ باشه 

پوعففف چقدر اعصابم داغون شد خدا ازش نگذره الهی مرتیکه آشغال عوضی من موندم اینجور آدما چرا اصلا ازدوا ...

دوست داشتن بچه آوردن. چه الکی به مردم میبندی

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

در هر صورت شوهر شما از اول نباید این تصور رو بکنه که اگه مریض شدی خانوادت میان اگه مریض شدی باید خود ...

چه خونه چه بیرون از خونه چه فرقی می‌کنه مهم اون غلطیه که داره می‌کنه تو اون خونه ام که بودم داشتم دق میکردم

شما که دست تنها داری بچه هات و بزرگ میکنی دیگه اون مرتیکه بی شعور و میخوای چیکار هر چه سریعتر تکلیفت ...

دقیقا همینو می‌خوام نه شوهر خوبیه نه پدر خوبی واسه بچه هام بچم نفسش بالا نمیومد تا صبح نشستم بالاسرش یه وقت چیزیش نشه بعد این عوضی معلوم نبود کجا بود 

چه خونه چه بیرون از خونه چه فرقی می‌کنه مهم اون غلطیه که داره می‌کنه تو اون خونه ام که بودم داشتم دق ...

اره درست میگی 

ولی خونه جایگاه تویه

در کل امیدی ب شوهرت نیست 

چون در حالت عادی یه پدر مثل مادر از مریضی بچش بی تاب میشه حالا بگیم زنشو دوست نداره ولی مریضی بچه آدمم یه بچه 7 ماهه خیلی فشار روانی ب پدر وارد میکنه

اگر خواستی طلاق بگیری مهریه رو یادت نره دو تا بچه داری . خرج دارند اگر گفت طلاق نمی‌دم تا مهریه نبخش ...

من یه بار تو فشار بودم مهریمو بخشیدم حق طلاق گرفتم ولی اشتباه کردم،الان فقط میتونم جونمو بردارمو برم

ببین شوهرت واقعا بی مسئولیته

ولی برگرد دلسوزیای خودتم نگاه کن

دست تنها دو تا بچه بزرگ کردی

مریض شدن رفتی خونه مادرت

اگه ازش کار میخواستی

ببرمون دکتر، برو فلان میوه رو بگیر ، بیا کمکم سوپ درست کنیم، شب بچه رو نگه دار من ی کم بخوابم، جیبشو خالی میکردی، تو خونه میموندی گاهیم دستی ب سر و روی شوهرت میکشیدی ب اینجا نمیرسید

تو الان همه توجهت ب بچه هاته،زندگیتو رها کردی ب حال خودش

ب مادرشوهر پدرشوهرت میگفتی

مگه هرکی مریضه میره خونه مادرش؟

حتما کم سن هستید جفتتون، ازدواج کردی تو اوج جوونی دوتا بچه پشت هم ، الانم وقت نمیکنی بهش برسی میره سراغ زنها ک توجه و لذت زندگیش برگرده