2777
2789
عنوان

الان من بین این پدر مادر چیکار کنم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 40 پست
اول باهاش انس بگیر ،محبت کن ،کاراشو انجام بده ، دلشوبدست بیار رام میشه یواش یواش باهات راه میاد خودت ...

میدونی ازش بدم میاد یحورایی 

بخاطر همین مادربزرگم خیلی عذاب کشیدم(مسئله مالی نه هااا یسری چالش های دیگه )

اصلا هم خونه اش نمیرم 

دو_سه ماه یبار میرم 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

بیچاره مادرت

آره مامانم از دست مادرشوهرش خیلی عذاب کشید و پیر شد 💔

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا شرایط اقساط هم دارن فک کنم ۲ قسط یا ۳ قسط اما همونم به من نمیدن مامانم گفت اگه بخوای کلاس بری بع ...

بگومیخوام کارکنم شده توخونه کیک درست میکنم براتولدسفارش میگیرم اونوقت بهت پول میدم

گاهی انسانم آرزوست
چرا شرایط اقساط هم دارن فک کنم ۲ قسط یا ۳ قسط اما همونم به من نمیدن مامانم گفت اگه بخوای کلاس بری بع ...

عزیزم اصلا رو مامانت حساب باز نکن 

پدرت رو بیشتر بهش اصرار کن 

بعدشم برو کار کن 

منتشون رو اینقدر نکشی 

امروز حاضر شو گفتن کجا بگو دارم میرم دنبال کار 

بعد یکم عصبانی شو اگر گفتن نه 

بگو من الان پنج میلیون پول لازم دارم بدین تا نرم 

یکم کو..لی بازی درار 

میدونی ازش بدم میاد یحورایی بخاطر همین مادربزرگم خیلی عذاب کشیدم(مسئله مالی نه هااا یسری چالش های دی ...

همون 

برای رسیدن به هدفت نباید درگیر این مسائل بشی 

همیشه بسیاری از سیاستها پشت غرورها گیر کرده اند 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
عزیزم اصلا رو مامانت حساب باز نکن پدرت رو بیشتر بهش اصرار کن بعدشم برو کار کن منتشون رو اینقدر نکشی ...

نه این راهش نیست اونوقت نمیزارن بره کارکنه باید اروم اروم اعتمادشونوجلب کنه

گاهی انسانم آرزوست
منم حس میکنم اسی کمی مغرور وبهشون رونمیده

نه من مغرور نیستم واقعا 

از مادربزرگم بدم میاد ۷۰ درصد گریه هام و مشکلاتم بخاطر اونه (مسائل مالی نه یسری چیزای دیگه)

اخلاق مادربزرگمو میدونم میره هممممه جا پر میکنه فلانی از من قرض گرفت 

نه این راهش نیست اونوقت نمیزارن بره کارکنه باید اروم اروم اعتمادشونوجلب کنه

عزیزم تا اعتمادشونو جلب کنه که کلاس تموم میشه 

بعدشم تو این چند ساله نتونسته اعتمادشون رو جلب کنه؟ 

پدر و مادر باید نیاز بچه رو درک کنن...

دوره قناد دولتی رایگان هم هست. بگرد دنبال اون. در اینصورت پول موادش رو فقط باید بدی بخری

بعد هم وضع تو خوبه. شما دوست و فامیل دارین. حالا این وسط یه مادر و مادربزرگ اینطوری شده 

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir