2777
2789

خواستگارم خیلی بهم علاقه مند شده ولی من اصلا از این پسر خوشم نمیاد تاپیک یکی مونده به آخرم در موردش گفتم

فقط یه چیزی منو می ترسونه نگرانم نکنه خواستگار بهتر یا خواستگار دیگه ای برام نیاد

چون هرچی میاد اون چیزی که می خوام نیست و یه ایرادی دارن

دل کندن از مجردیم هم برام سخته

بعد از مدتها احساس آرامش میکنم دلم نمیاد این آرامش رو از دست بدم

ولی از طرفی چقدر صبر کنم کسی که می خوام سر راهم قرار بگیره و اونی که می خوام بیاد

به نظرتون میشه آدم‌ بدون علاقه ازدواج کنه؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان متوجه نیستی

ی ۶_۷ سالی باید بگذره تا متوجه شی شرط ازدواج دیگ مث قدیم و مث داستانا عشق و علاقه و آی من بمیرم آی فداتشم نی

معیارهای خیلی مهمتری هس ببین اگر داره جواب مثبت بده

اولی و مهمترینش علاقه داره بهت

باقیشم پول و اخلاق و خونواده درس حسابی و...

قند عسل من

بدون علاقه اصلا ازدواج نکن ولی فرصت اشنایی بده مثلا یکی دوبار کافه ای جایی با هم بشینید حرف بزنید. 

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

من تو همین سایت خانم هایی رو دیدم که بدون علاقه ازدواج کردن بعد گذشت چندین سال هنوز علاقه مند نشدن.

اگه علاقه نداری بهش بیشتر فکر کن

از یه مشاور کمک بگیر

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

من تو همین سایت خانم هایی رو دیدم که بدون علاقه ازدواج کردن بعد گذشت چندین سال هنوز علاقه مند نشدن.ا ...

آره حتما با مشاور حرف میزنم

ممنون از هم فکریت

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود