2777
2789
ولی اونکه همش دیر سین میکنه حتی مواقعی ک خودش اولی پیام میده🙄خیلی چیزه مغرور و خودبین و خودپسند

فکر میکنه دیر پاسخ دادن خیلی کلاس داره نمیخادم بگه به فکرتم  واسه همین دیر پاسخ میده به نظرم پیامتو از، نوتیف میخونه ولی عمدا دیر جواب میده

نه با کسی نیست ولی خیلی واست ناز میکنه یکمم مغروره فکر میکنم اخرای همین ماه بیاد 😂

فکرنکنم هااا خیلی دیگ مغروره😓😂🤣نمیاد 

هر چند وقت ی بار پیام میده یا من پیام میدم اما حرف های خیلی معمولی چی میشه ک بیااااد بگ خدا میدونه

بنظرت خانواده ها قبول میکنن؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر میکنه دیر پاسخ دادن خیلی کلاس داره نمیخادم بگه به فکرتم واسه همین دیر پاسخ میده به نظرم پیامتو ...

درست گفتی بخداااا😂🤣🤣🤣خودمم ک پیشش بودم همینجوری پیامارو میخوند

تازه چند بار بهم گفته ازت خوشم نمیاد باهات حال نمیکنم چقدم اذیتم کرده😓😂

یک مقداری مخالفت میکنن ولی بعدش قبول میکنن

بنظرت کنکور پرستاری قبول میشم؟🥲خیلی دوستدارم و اگ نشد میخوام معلمی برم برای همین فرهنگیان هم شرکت میکنم

بنظرت کنکور پرستاری قبول میشم؟🥲خیلی دوستدارم و اگ نشد میخوام معلمی برم برای همین فرهنگیان هم شرکت م ...

اگه واقعا  براش،تلاش کنی پرستاری قبول میشی  پرستاری خیلی سخته باید براش خیلی خیلی،وقت بذاری

اگه واقعا براش،تلاش کنی پرستاری قبول میشی پرستاری خیلی سخته باید براش خیلی خیلی،وقت بذاری

من اصلا اراده ندارم ک بشینم درس درمون بخونم معدلمم ۱۵ و ۱۶ هیچ وقت بالاتر نشده حتی یازدهم معدل نهاییم ۱۲ شد

نا امید نباش مطمئن باش تلاش کنی صدرصد قبولی

ی خانومه خیلی حسش قوی بود هر چی گفت درست در اومد بهم گفت کنکور برات روشنه قبول میشی اما نگفت ک چ رشته ای و کجا🥲

من اصلا اراده ندارم ک بشینم درس درمون بخونم معدلمم ۱۵ و ۱۶ هیچ وقت بالاتر نشده حتی یازدهم معدل نهایی ...

اینا بازم ملاک نیست که بگی معدلم پایینه قبول نمیشم من معدل دیپلمم ۱۰ شد😂 اما کنکور خییییییییلی خوندم  تکنسین داروخانه  قبول شدم