2777
2789

دوروزه مبلم و کنسول و تی وی م اومده رنک مبلام خیلی نازه ولی چوب کنسول و تی وی خیلی تیره شده اصلا ب دلم نمیشینه ب مبلی ام میگم میگه قشنکه شاید بنظرتون مسخره باشه ولی برای منی ک‌وسواس فکری دارم واقعا عذاب الهی دارم میمیرم انقد گریه کردم‌فکر کردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداشم همیشه وقتی ازین جور مسایل پیش میاد میگه یه سر برو سیستان بلوچستان اب اشامیدنی هم برای خوردن  ندارن بعد تو نشستی کاسه چه کنم برای همچین موضوعی گرفتی دستت

بنده خدا وسواس فکریتو درمان کن

داداشم همیشه وقتی ازین جور مسایل پیش میاد میگه یه سر برو سیستان بلوچستان اب اشامیدنی هم برای خوردن ...

اخه میدونی سفارش دادم همش و باهم ک رنگشون مثل هم باشه نه اینکه یکی شرق باشه یکی غرب 

واقعا اینقدراهم مهم نیسحیف سلامتیت نیس بخاطر وسایل منزل به خطر میندازی،این وسایل طی سالها عوض میشه،س ...

نمیدونم جرا من اینجوری ام ولی بنظرم حق دارم نزدیک ۱۰۰تومن دادم م‌شبیه هم باشن نه رنگارنگ

نمیدونم جرا من اینجوری ام ولی بنظرم حق دارم نزدیک ۱۰۰تومن دادم م‌شبیه هم باشن نه رنگارنگ

فدای سرت 

خیلی خشگله ،مبارکت باشه 

من تو تاپیک قبلیت دیدم،خودت میگی وسواسی پس زیاد سخت میگیری،منی که خودم وسواسم میگم اصلا مشخص نیس،یکیو سفید نخریدی یکی قهوه ایی که هفت بیجار بشه،اصلا تفاوتی ندارن 

بعصیا مبل و جلو مبلیشون کلا رنگش فرق میکنه ،ولی مثل شما خودشون رو عذاب نمیدن