2777
2789
عنوان

کیا فکر میکنن از خدا دور شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 33 پست
راه حلی نداری؟

یه چیز بگم جدیدا ثابت شده زمان اذان تو منطقه انرژی زمین تو اون منطقه بالاست موقع سجده که کف دستت به زمین میچسبه فرکانست بالا می‌ره خدا نیاز به نماز ما ندارن اما تاکید که شده واجبه من فکر میکنم چون فایده اش برای بدن خودمون بیشتره، الان روش هواپونوپونو که میگن عالیه در اصل همون استغفرالله ربی و الحمدالله هست، نماز اگه بشه شکافت به یوگای عالی هست، یه کتاب یوگا برای خانواده گرفتم تمام حالات تشهد و اینا را نوشته که چقدر برای گوارش سودمندن

سلام منم خیلیییی حس دورشدن دارم خیلییییی دقیقا نمیدونم چمه یه خلا دارم که وقتمو میزارم میام اینجا 

فکر میکنم ماهروز باید یه تلنگر داشته باشیم مثلا ویس های اقای شجاعی یاهرکس دیگه ای که حرفاش وقبول داریم باید گوش کنیم وگرنه دور میشیم ....بعدم برانماز حس میکنم اگه مثلا فاصله نماز صبح تا ظهر تو یاد خدا باشیم سرنمازم تمرکز داریم ولی اگه حواسمون بخدا نباشه تو طی روز سر نمازم کسل وبی روحیم ......همشم به نمازنیست اگه نیت کنیم براکارامون خیلی موثر هست همینکه سعی کنیم یه عادت بد و ترک کنیم بخاطر خدا همین باعث رشد میشه انشاله خودش توفیق کارخیر بده به همه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشوهری دارم زندگی میکنم یسره کفر میگه و مسخره اشون میکنه نماز میخوندم میگفت جا نماز اب نکش اینا همه بهونه اس میدونم ایمان خودم ضعیف بوده کاش خدا بازم قبولم کنه دوسش دارم هر روز یادش میکنم ازش میخوام کمکم کنه بتونم سرپا بمونم نمازام غذا نمیشد یادش بخیر با یه روانی مریضم که از دیگران یاد گرفته ائمه رو مسخره کنه میگه اونا عرب بودن بما چه 

خدایا تو بساز

خیلی دوست دارم از یه ادم حسابی کسی که دین و بلده بپرسم چون عرب بودن و ما ایرانی هستیم نباید بهشون ایمان داشته باشیم یا مگه فقط عربا نماز میخونن خیلی خسته ام از ازدواجم پشیمونم نه اعتقادی نه اخلاقی هیچیمون شبیه نیست 

خدایا تو بساز