2777
2789
 ینی این نسل چ چیزا ک مد نکرد

والا پدر بزرگم میگفت صدمتر مونده برسی خونه از دوستت خداحافظی کن!ینی دوست تو حریم خصوصیت راه نده

حالا الان بگی با دوست رفت و امد نه میگن املی احمقی فلانی

حالا اکثرا چتری و مفت خورن

من دوست شوهرم ک شوهرم همش میگفت چیزی ندارن و چقدر خوبن و فلان معلوم شد اقا خونه داره ماشین شاسی داره و حتی زمینم خریده بعد ب شوهرم نگفته ولی اونا از فلفل نمک ما هم خبر دارن دوست چ کوفتیه اه

والا اون دوستشم زن و بچه داره بچش ۱۴ سالش هم قد شوهرش بعد اسم شوهرم نصفه صدا میزنه شوهرم از این مدل خوشش میاد ولی من میگم این ادب نداره چرا رفت و امد کنیم مگه من و بچه ها و خودت بریم بیرون چشه  عنتر خان والا اعصابم تخمی شده

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
الان کلمه تخمی شده بی ادبی نیس ولی اسم نصفه نیمه صدا کردن بی ادبیه😂

حالا شمام بگرد دنبال زیر بغل مار!!!!

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آفرین دقیقا واقعا بعضی مردا ساده هستن 

منم دوست و رفیق ندارم خودم راحتم شوهرم دعوام می‌کنه میگه تو دیگه چجور آدمی هستی هیچ دوست و رفیقی نداری 

گفتم باشه تو خوبی همون رفیقت دویست میلیون پولتو خورد پس نداد 

مردم طلاق میگیرن ورشکست میشن سرطان میگیرن پنهون میکنن ولی همون مردم میان تو خونت میگن چرا رنگ پرده خونت اینطوریه چرا درس می‌خونی 

درس خوندی آخرش چی شد ؟ چرا بچه نمیارین؟ خفه شید بابا بدرد نخور ای فضول

حرف شما متینولی خیلی از دوست ها از خواهر برادرم بیشتر تو زندگی به دادت میرسن

بعد همون دوستا یروزی جلوی همه میگن چه خوبیایی در حقت کردن یروز آبروتو میبرن الان نه بیست سال دیگه شک نکن

آفرین دقیقا واقعا بعضی مردا ساده هستن منم دوست و رفیق ندارم خودم راحتم شوهرم دعوام می‌کنه میگه تو دی ...

دقیقا حرفت درسته و متاسفانه بالای ۹۰ درصد رفیق ها حسود هستند حتی اگر هیچی هم نداشته باشی

اره واقعا بدردنخورای فضول😂👌🏻