2777
2789
عنوان

شما هم خجالت میکشید🥲❔

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 36 پست
تاپیکت خیلی عجیبه یعنی هنوزم طرز فکراینجوری هست؟؟؟؟!!!!

کجا زندگی میکنی :/

اره درسته الان این طرز فکر داره عوض میشه ولی هنوزم خانواده های زیادی اینجورین..🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکثرا همیننجدیدا برادرم خیلی راحت دراین مورد صحبت میکنه و طبیعتا ماهم راحتیم

چه جالب.. برادرت چندسالشه؟ 

من یه دهه شصتی ام که تو خانواده کاملا تعصبی بزرگ شدم.. حتی مامانم یبار نشد بشینه راجب پریود باهام حرف بزنه یا یه نواربهداشتی برام بخره.. یا اصلا ازم بپرسه تو به این سن رسیدی پریود هم میشی؟ حالت خوبه؟ 

بابا که جای خود داره... 

حالا اینجا میبینم خیلیا میگن ماحتی بابامون برامون پد میخره.. تا قبل از این که اینجا بیام فک میکردم وقتی دخترم بزرگ بشه و پریود بشه خیلی زشته که شوهرم بفهمه🙄 درحالیکه خودش همیشه میگه من پدرشم و اصلا زشت نیس که من بدونم دخترم چه روزایی حالش خوش نیس

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
خب چرا میگه؟ 🤔 که برات نوار بخره؟

نماز صبح میشه بعد من خوابم، بابام میخواد بیدارم کنه مامانم میگه این عادته بیدارش نکن. 

خیلی وقتام نمیدونم چرا. 

منم درد چندانی ندارم، اعصابمم بهم نمیریزه عادی هستم

من بهش گفتم بذار بیدارم کنه اشکال نداره 

اهمیت نمیده

چرا؟ نه واقعا چرا؟ انگار تو منی یا من توام؟ این زندگی منه؟

هعیی.. 

چیکار کنیم 😔

تازه فکر کن من داداش دارم تو خونه دیگه اونو چیکار کنم 😐💔

وای اصن میترسم درموردش به بابام یک کلمه بگم مثلا یبار که رفتم ازمایش بدم دکتر گفت که باید خوب بشی و اینا تا ازمایش بدی ولی بابام انقدر بهم پیله کرد که چرا ازمایشتو ندادی منم آخر بهش نگفتم یا بهش غیرمستقیم هم میگفتم متوجه نمیشد بخاطر اینه که پریودم 🥲😂

نماز صبح میشه بعد من خوابم، بابام میخواد بیدارم کنه مامانم میگه این عادته بیدارش نکن. خیلی وقتام نمی ...

زیاد خودتو اذیت نکن 😅 

بهرحال سعی کن خجالت نکشی ولی اگه خیلی اذیت میشی بازم بهش بگو البته فکر کنم مامانت بخاطر خودت اینکارو میکنه 🤔

البته منم نمیخوام که مامانم هی به بابام بگه که پریودم و اینا ولی ازین لحاظ گفتم که هی نخوام مخفی کاری کنم تو یه سری مسائل.. بهرحال نه افراطش خوبه نه تفریط 😂

زیاد خودتو اذیت نکن 😅 بهرحال سعی کن خجالت نکشی ولی اگه خیلی اذیت میشی بازم بهش بگو البته فکر کنم ما ...

من حس خوبی ندارم. کلا تو همه چیز با بابام رودربایستی دارم. این دیگه بیشتر. 

اون قضیه جز حریم خصوصی منه.