2777
2789

حس ششمی نیستم همینجوری حسی میگم 

بنظرم نه سرش گرمه فعلا 

ولی بهترش برات تو راهه و لیاقتت بیشتر از این حرفاست 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند💫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس ششمی نیستم همینجوری حسی میگم بنظرم نه سرش گرمه فعلا ولی بهترش برات تو راهه و لیاقتت بیشتر از این ...

وای نگو تو رو خدا

به نشدن فکر نمیکنم

سر دخالت بقیه کات شده، مناسب همیم🥲

من اشتباه کردم ولش کردم 

حس ششمی نیستم همینجوری حسی میگم بنظرم نه سرش گرمه فعلا ولی بهترش برات تو راهه و لیاقتت بیشتر از این ...

میشه لگی با ع کات میکنم؟مبتومم این کارو بکنم؟

با م اکی میشم ؟

وای نگو تو رو خدابه نشدن فکر نمیکنمسر دخالت بقیه کات شده، مناسب همیم🥲من اشتباه کردم ولش کردم

عه خب پس اگر مناسبیید و به صلاح همید امیدوارم جور بشه عزیزم 

به خدا امید داشته باشه حس ششم و اینا الکیه واسه سرگرمیه بنظرم بیشتر

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند💫

در مورد من ی حس میکنید کلا بگید

خوش سلیقه اید و دست پخت خوبی دارید؟

من اصلا حس ششمی نیستما همینجوری دارم‌ میگم الان برا سرگرمی😅😂

عه خب پس اگر مناسبیید و به صلاح همید امیدوارم جور بشه عزیزم به خدا امید داشته باشه حس ششم و اینا الک ...

فدات شم 😘 

خودم جدا از شوخی خیلییی حس ششم ام قویه( مجازی نه ها) 

تو زندگی ، رلم همیشه میگف مگ خدایی همه چیو میفهمی 😂

الانم اونو میدونم دوستم داره

ولی نمیدونم میاد یا نه

میشه لگی با ع کات میکنم؟مبتومم این کارو بکنم؟با م اکی میشم ؟

نمیدونم عزیزم حسی ندارم نسبت به چیزایی که گفتی 

بنظرم کاملا تصمیمش با خودته 

فدات شم 😘 خودم جدا از شوخی خیلییی حس ششم ام قویه( مجازی نه ها) تو زندگی ، رلم همیشه میگف مگ خدایی ه ...

عزیزم

انشالله هرچی به صلاحته همونجوری بشه 

میفهمم دلت پیش یکی گیر بودن بد دردیه...من خودم یه دورانی اینقدر فاآل حافظ میگرفتم که دیگ بیت های حافظ رو کامل بلد شده بودم😅😂