2777
2789
عنوان

شوهرم مجردی رفته مسافرت نباید یه شب بخیر به من میگفت بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 68 پست
یعنی اصلا برام مهم نباشه راست میگه یا ن؟ اخه حس میکنم داره میره پیش زنی چیزی😔این فکرا میاد سراغم چو ...

ببین شما الان چطوری میخوای متوجه بشی که داره چیکار میکنه؟

زنگ بزنی دادو بیدادم کنی تهش جوابتو نمیده...

اومد از راه دیگه متوجه شو با کی رفت بیرون...یا با استعلام خطش متوجه شو با کیا حرف میزنه

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه اونا مجردن شاید دوست دختر بیارن یا شوهر وسوسه بشه تو همچین جمع هایی باشه و ی وقت اشتباه کنه گول ...

ینی دختر میارن جایی که یه مرد متاهل هست

نمیدونم بهش فکر نکردم

ینی دختر میارن جایی که یه مرد متاهل هستنمیدونم بهش فکر نکردم

چه خوب بهش فکر نکن مغز من زیادی کثیف شده با این افکار کاش به منم یاد بدین چجوری بیخیال باشم و این فکرا نکنم با توجه به سابقه خیانتی ک داشته

چه خوب بهش فکر نکن مغز من زیادی کثیف شده با این افکار کاش به منم یاد بدین چجوری بیخیال باشم و این فک ...

حق داری اگه خیانت دیدی

من با خودم میگم اگر قراره با سالی یکبار توی این موقعیت قرار گرفتن وا بده خب بدرک

انقد هول نیستن ک دیگه

مشکلم همینه ک نمیتونم بفهمم و ثابت کنم ک با کی بوده چیکار کرده

خطش همراه اوله یا ایرانسل؟

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
همراه اول

خوب برنامه همراه من رو با شماره اون نصب کن...

بعد قسمت خدمات برک

ریز کارکرد مکالمه رو انتخاب کن

از هر تاریخی که میخوای استعلام بگیری مشخص کن

بعد تایید بزن

یک کد به خطش میاد ثبت کن اونجا 

لیست تماسایی که گرفت برات میاد

(فقط وقتی این کارو انجام بده که حموم باشه تایم داشته باشی)

چقدر خوووب اماااااااا!!!! من رمز گوشیشو ندارم

وقتی خواست بره دوش بگیره بگو شارژ ندارم گوشیتو میدی زنگ بزنم مادرم...حتما هم شارژ خطت رو خالی کن قبلش