2777
2789

کلا ۷۰۰ دارم‌.

۱۹ ام ثبت نام ترم بهمن معین هست و میخام دانشگاه بنویسمش، ک بللکه لیسانسشو بگیره.۳۰۰ تومن اینا میشه تقریبا. 

موتور معین بنام پسر خالشه ، میگم برو بنام خودت کن ، میگه پول بنگاه ندارم بنام بزنه‌.

و اخر برجم موعد لیزرم هست.

بین این ۳ تا اولویت کدامه؟

حالا بازم میتونم تا اخر هفته پول بزارم روش فقط اولویتو بگید شما بودید کدومو میگردید

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معین چقدر خر شانسه

معین اگر خرشانس بود تو الویت بندی ۷۰۰ تومنی گیر نمیکرد 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مامان شکری معینی ؟

نه😂 معین اول برج رفته برا تولد من ک ماه دیگس خرید کرده .. حقوق سربازیشو تموم کرد.

الان پول دستم اومده میخام یکم کمک کنم کارامون پیش بره

معین اگر خرشانس بود تو الویت بندی ۷۰۰ تومنی گیر نمیکرد

😂😂😂بامزه بود🥲ولی این هفته همینه داراییم

همون ثبت نام

دقیقا نظر منم همینه‌.

تعویض پلاک هم ۱۵۰ زده گوگل ولی خلافی و این چیزام احتمالا داشته باشه. چقدره بنظرتون این هزینش؟

😂😂😂بامزه بود🥲ولی این هفته همینه داراییم

شوخی بود 

مخارج معینو ول کن 

به خودت برس 

مجبورش کن‌ سند موتور و شهریه ی دانشگاهشو خودش بده

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan