یه پسر خاله دارم سنش بالاس یعنی درخش بزرگ بوده وقتی من نی نی بودن الان یادم افتاد ۱۰ سالم که بود این هر وقت میومد شهر ما من میبرد بیرون دور میداد وقتی توس ماشین مینشستم فقط من بودم و اون اون دستشو میزاشت رو پام همیشه اینکارو میکرد تا الان به کسی هم نگفتم یعنی روم نشد و دنبال دردسر نبودم الان ۴ سالی میگذره دوباره یادم اومد روحیم بهم ریخت 🥲💔 یعنی قصد بدی داشته ؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو ضایع کرده باشی اشغال🚶♀️