2777
2789
عنوان

به چیزی فهمیدم 🥲

242 بازدید | 25 پست

یه پسر خاله دارم سنش بالاس یعنی درخش بزرگ بوده وقتی من نی نی بودن الان یادم افتاد ۱۰ سالم که بود این هر وقت میومد شهر ما من می‌برد بیرون دور میداد وقتی توس ماشین می‌نشستم فقط من بودم و اون اون دستشو میزاشت رو پام همیشه اینکارو میکرد  تا الان به کسی هم نگفتم یعنی روم نشد و دنبال دردسر نبودم الان ۴ سالی میگذره دوباره یادم اومد روحیم بهم ریخت 🥲💔 یعنی قصد بدی داشته ؟

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط دستشو می‌ذاشت روی پات؟خب اگه اینطور بوده احتمالا قصد بدی نداشته

انگار حالت مالش بود 🥲💔

نمیدونم آخه از زنشم طلاق گرفته بود و دخترشم نبود پیشش چی بگم والا

حس بدی داشتی؟ کار دیگه هم میکرد؟

نه فقط همین آره بچه بودم ولی حس خوبی نداشتم به این کارش آخریا میرفتم عقب مینشستم درست یادم نیست 

فک نکنم منظور داشته 

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

انگار حالت مالش بود 🥲💔نمیدونم آخه از زنشم طلاق گرفته بود و دخترشم نبود پیشش چی بگم والا

نه عزیزدلم منظور بدی اگه می‌داشت میتونست کار بدتری هم کنه اما اگه حس بدی میگرفتی خب...اشکالی نداره گذشته دیگه:)

کارشون خوب نبوده که بهتون حس بد میدادن

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

چرا چیز بدیه؟🥲💔خوب بچه بودم فکر کنم پیش میاد؟

ولی بنظرم منظوری نداشته اگه فقط به پاهات دست زده

میشه راهی دارید بگید خوشگلا واسه سیاهی و گودی زیر چشم چی خوبه میدونی بگو❤️⚘️