لطفا تاپیک من رو نترکونید ،🙏 اومدم باهاتون درد دل کنم من ۲۱ سالم هست ، مدتیه که به خاطر دخالت های فامیل تو زندگیم حالم بده ، و به خاطر اسیب های روحی و جسمی که به من زدن افسردگی و وسواس فکری شدید گرفتم ، گاهی اوقات به این فکر میکنم که بعضی از فامیل هام رو با قرص برنج بکشم تا از دستشون راحت بشم ، پدر و مادرم متوجه حال من نیستن و به جای کمک کردن به من که استرسمو کنترل کنم مدام در حال رفت و آمد و ارتباط با فامیل هستن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دقیقا همین کاهش وزن واسه منم پیش اومده ، منم یه مدتیه افزایش وزن دارم به خاطر افسردگی پرخوری عصبی گرفتم و چاق شدم یکم بعد به من میرسن میگن چقدر چاق شدی لاغر کن ، حالا بچه های خودشون مثل تاپاله میمونن
دقیقا همین کاهش وزن واسه منم پیش اومده ، منم یه مدتیه افزایش وزن دارم به خاطر افسردگی پرخوری عصبی گر ...
عزیزم ارتباط تو چرا کم نمیکنی منم خیلی حالم ب. میشد از این موضوع هرکاری میکنید به هیچ کس نگید ما خونمون باز سازی کردیم کور شدن از حسودی به زور گفتن مبارک باشه حتما خط تو عوض کت ارتباط کم کن فامیل
دوست آشنا به درد نمیخوره ،دوستم خوب نیس
دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
آدم خیلی خوبه تا قبل از این که فامیلش اینجوری مثل من افسردش کنه بشناسشون و قیچیشون کنه
اول راهی عزیزم ببخشید این جوری میگم من ۲۵ سالمه ولی دقیقا تو سن تو بودم که فهمیدم شناختم و فهمیدم هیچ کس جز پدر مادرم به درد نمیخوره حتی قید دوستامم زدم در این حد
دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
عزیزم ارتباط تو چرا کم نمیکنی منم خیلی حالم ب. میشد از این موضوع هرکاری میکنید به هیچ کس نگید ما خون ...
الان که دیگه یه موضوعی پیش اومد بینمون که آشکارا باهاشون قطع رابطه کامل کردم ولی آثار اون زخمایی که قبلا به جسم و روحم زدن هنوز تو زندگیم هست و آزارم میده😢