2777
2789

چیزایی که اینجا مینویسم صرفا حرفای توی دل الانمه... 

خدایا فقط خودت میدونی چقدر دارم تلاش میکنم تا اول برای خودم بعد برای بقیه آدم مفیدی باشم، فقط خودت میبینی شبانه روز چجوری بیخوابی میکشم و درس میخونم، تک تک بخش های بیمارستانو متر میکنم، از بالا دستی و پایین دستی حرف میشنوم، از تموم سلولای مغز و بدنم کار میکشم، خون دل خوردنامو فقط خودت میبینی، هرکاری میکنم برای رضایت توعه، کمکم کن بتونم روحیه مو حفظ کنم و کمک حال مردم باشم، طاقتمو زیاد کن تا تحمل دیدن اینهمه صحنه وحشتناکو داشته باشم، نزار کم بیارم، با اینکه دارم همه سختیارو به جون میخرم و دست به کارایی میزنم که تا حالا فکرشم نمیکردم خیالم راحته چون همش برای رضایت خودته، تا همین جاشم کلی کمکم کردی، فقط بهم توان بده تا بتونم ادامه بدم،(با احترام به همه) سیگار کشیدن و عرق خوردن و دور دورهای بی هدفو که هرکسی میتونه انجام بده، مهم درس خوندن و کار کردنه که هرکسی بلد نیست، من همه تلاشمو دارم میکنم که شرمنده خودم نباشم و بعدا حسرت نخورم، ولی در آخر خودت باید برام بخوای، هرچی به صلاحمه برام بساز اینجوری قشنگتره... 

موفق ، سلامت و عاقبت به خیر باشی همیشه 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پزشکی واسه تخصص میخونی؟

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗