من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
زیر انداز زیرت میذارن خودشون تمیز میکنن تو ب ابن چیزا فک نکن حالا . بعد اصلا اون لحظه این قد در تقلای زور زدن و بیرون اومدن بچه ای ک اصلا این چیزا ب چشمت نمیاد
یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
اتفاقا من از سزارین فراریمبعد طبیعی ، راحت میری سرویس و کارای شخصی تو میکنیولی امان از سزارینتخت روب ...
من سزارین بودم از همون شب اول خودم پد عوض کردم و راحت سر پا شدم . اما همزمان ب من خانمایی بودن ک تا صبح جیغ میزدن و ناله . کلا آدم تا آدم خیلی فرق داره
من تو دولتی با کمترین امکانات زایمان طبیعی داشتم و اصلا کثیف نبود بدنم فقط یادمه وقتی رفتم توالت تازه موقع ادرار کردن فهمیدم وای چقدر سوختم و فهمیدم که اعع بخیه دارم ولی اصلا اذیت یا کثیفی نبود فقط رفتم توالت مثل دوران پریودی بودم و نوار گذاشتم و خیلی هم گشنه بودم فقط دلم میخواست برم غذا بخورم چون فشارم افتاده بود و گشنم بود و بگم که اونموقع نه پرستار گرفته بودم نه کسی پیشم بود تنهای تنها بودم اما عالی بود ولی خب موقع ترخیص که زایمان صبح بود و سه عصر ترخیص شدم مامانم از تهران اومدن و رسیدن و با هم رفتیم خونه