2777
2789
عزیزم همه رو به یه چوب نمیشه زد من دوستم طبیعی بود تا دوماه خیلی اذیت بود نمیتونست بشینه یا راحت راه ...

آره اینم هست

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا من از سزارین فراریمبعد طبیعی ، راحت میری سرویس و کارای شخصی تو میکنیولی امان از سزارینتخت روب ...

من هم سزارین بودم از این خبرا نیست

چرا کل اتاق ببینن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

زیر انداز زیرت میذارن خودشون تمیز میکنن  تو ب ابن چیزا فک نکن حالا . بعد اصلا اون لحظه این قد در تقلای زور زدن و بیرون اومدن بچه ای ک اصلا این چیزا ب چشمت نمیاد 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 
می‌خوام ماما همراه بگیرم با اپیدورال حالا که سز نمیرم

بگیر خیلی خوبه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
من یکم چندشم میشه کاش میشد همون لحظه برگشت خونه از بیمارستان بدم میاد

بعد از زایمان انقدر حس راحتی میکنی انگار خودت تازه متولد شدی دوست داری همش سرپا باشی سبک میشی

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
اتفاقا من از سزارین فراریمبعد طبیعی ، راحت میری سرویس و کارای شخصی تو میکنیولی امان از سزارینتخت روب ...

من سزارین بودم از همون شب اول خودم پد عوض کردم و راحت سر پا شدم . اما همزمان ب من خانمایی بودن ک تا صبح جیغ میزدن و ناله . کلا آدم تا آدم خیلی فرق داره 

.

بعد از زایمان انقدر حس راحتی میکنی انگار خودت تازه متولد شدی دوست داری همش سرپا باشی سبک میشی

مخصوصا من که استراحت مطلقم😂

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من تو دولتی با کمترین امکانات زایمان طبیعی داشتم و اصلا کثیف نبود بدنم فقط یادمه وقتی رفتم توالت تازه موقع ادرار کردن فهمیدم وای چقدر سوختم و فهمیدم که اعع بخیه دارم ولی اصلا اذیت یا کثیفی نبود فقط رفتم توالت مثل دوران پریودی بودم و نوار گذاشتم و خیلی هم گشنه بودم فقط دلم میخواست برم غذا بخورم چون فشارم افتاده بود و گشنم بود و بگم که اونموقع نه پرستار گرفته بودم نه کسی پیشم بود تنهای تنها بودم اما عالی بود ولی خب موقع ترخیص که زایمان صبح بود و سه عصر ترخیص شدم مامانم از تهران اومدن و رسیدن و با هم رفتیم خونه

من هم سزارین بودم از این خبرا نیستچرا کل اتاق ببینن

چون همراهش سن بالا بود حواسش به اطراف نبود

اینم که خودش درد داشت اصلا به این چیزا فکر نمیکرد

تخت روبه رویی منم بود 😫😫

مامان من که از اتاق میزد بیرون 🚀

زیر انداز زیرت میذارن خودشون تمیز میکنن تو ب ابن چیزا فک نکن حالا . بعد اصلا اون لحظه این قد در تقل ...

هزارتا فکر میکنم😂

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼