2777
2789

اینکه میگن موقع بارداری اگه لیزر هم رفته باشی دوباره موهات مثل اولش در میاد و مو مویی میشی؟

و اسم لیزرتون چی بود؟

خدایا سپاسگزارم  

منکه هنوز عادیم البته سه سال هست که نرفتم طبیعه موهای نازززک بزنه بیرون ولی بیکینی فرق میکنه یکم بیشتر شده اونم نه بخاطره بارداریم باید شارژ میرفتم نرفتم 

اسم لیزرم مووِآ بود خیلی راضی هستم فقط خیلییییی گرون شده الان چون الماس سرش میگن خیلی گرونه و تحریمیم به زور وارد میکنن

منکه هنوز عادیم البته سه سال هست که نرفتم طبیعه موهای نازززک بزنه بیرون ولی بیکینی فرق میکنه یکم بیش ...

واقعا چ جالببب

مگه هر جلسه چقده؟

من دوساله میرم و هنوز دارن درمیاان😫

خدایا سپاسگزارم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا چ جالبببمگه هر جلسه چقده؟من دوساله میرم و هنوز دارن درمیاان😫

من میرفتم سه سال و نیم پیش تقریبا جلسه‌ای (کل بدن) یک و نیم بود اونموقع میگفت کمتر کسی برای این دستگاه میاد خیلی گرونه 

دیگه چون سه سال و نیم تو اقدام برای بارداری بودم الانم باردارم دیگه نرفتم از قیمت الانش بی خبرم 

من میرفتم سه سال و نیم پیش تقریبا جلسه‌ای (کل بدن) یک و نیم بود اونموقع میگفت کمتر کسی برای این دستگ ...

ولی واقعا دستگاش جالب بود 

این ک من میرم اصن هوب نیست بقیش عم اره گرونن 

خیلی کار خوبی کردی رفتی 

و انشالله  نی نی سالم و خوشگل بدنیا بیاری

خدایا سپاسگزارم  
منکه هنوز عادیم البته سه سال هست که نرفتم طبیعه موهای نازززک بزنه بیرون ولی بیکینی فرق میکنه یکم بیش ...

عزیزم من کلینیکی پیدا نکردم ک این دستگاه رو داشته باشه.میشه کلینیک رو به منم معرفی کنین

موهای شکم و کمر هم لیزر کردین؟رو اونام جواب داد؟

قشنگترین آرزوم: رفتن به امریکا🇺🇸✈️یه صلوات واسه رفتنم میفرستی؟
عزیزم من کلینیکی پیدا نکردم ک این دستگاه رو داشته باشه.میشه کلینیک رو به منم معرفی کنینموهای شکم و ک ...

تهران هستی؟

من ۳/۵_۴سال پیش تقریبا آخرین بار رفتم 

اون موقع که تازه شروع کرده بودم دوجا فقط این دستگاه رو داشتن یکی مطب یه خانم دکتر زنان بود اونجا ترسیدم برم شلوغ بود مطبش خیلی اینجا تو نت سرچ کن “کلینیک رویای آبی” تو ونک خیابان شاد ، باید بگی بهشون دستگاه های لیزرتون برای موهای کرکی رو توضیح بدین چون به طور عادی زنگ بزنی دستگاه معمولیشون رو بهت قیمت و وقت میده که اون دستگاه همه جا هست 

(((فقط بدیه این دستگاه اینه که تماسیه درسته خود دستگاه اشعه‌ی یووی داشت ولی باز باید حواست باشه اوپراتورش قبل استفاده ضدعفونی کنه )))