2777
2789
عنوان

بیاین اسم هاتون بگید دعا کنم واستون❤

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 79 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@فاقد_نام_مستعار

قربونت عزیزم 🌹 

از ته دل تون دعا کنید اون کسی که علیه من حرف هایی به شخص مورد نظرم گفته خودش تو اون زمینه ها زیر سوال بره و من به جاش پیش شخص مورد نظرم عزیزتر بشم 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
قربونت عزیزم 🌹 از ته دل تون دعا کنید اون کسی که علیه من حرف هایی به شخص مورد نظرم گفته خودش تو اون ...

تاوان؟؟ 

پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی  چه دور :) حسین‌جانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️⁩🌿»

عزیز دلم الهی شما هم زندگی پر بشه از شادی و خوشبختی 💖❤️❤️❤️

الهی قبولی فرهنگیان 🥹

پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی  چه دور :) حسین‌جانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️⁩🌿»

آره يعنی به خودش برگرده و فتنه هاش علیه من خنثی بشه

عزیزم بسپارید خدا بیاین امشب سعی کنید اون شخص ببخشید؟ 😍

عزیزم بسپارید خدا بیاین امشب سعی کنید اون شخص ببخشید؟ 😍

آخه اگر به خودش برنگرده شخص مورد نظرم هم سمت من برنمی گرده خدای نکرده و من باید زجر بکشم 💔

باید حتما فقتنه هاش هم خنثی بشه 

ولی عزیزم اجباری نیست شما تمایل نداشتید این دعا رو نکنید 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹