2777
2789
تا بیمارستان داشته حرف می‌زده می‌گفته نذارین بمیرم ،مامانمو همش می‌خواسته ، جیگرم داره میسوزه

خوش بحالتون ک صداش شنیدید باهاش حرف زدین ما چی بگیم ک تو 1 ثانیه تمام کرد 

نذاشتن ببینیم ش و بغلش کنیم

امروز چهلمش  فقط ارزو کردم منم با خودش ببره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

تا بیمارستان داشته حرف می‌زده می‌گفته نذارین بمیرم ،مامانمو همش می‌خواسته ، جیگرم داره میسوزه

😭😭😭😭😭 خیلی دردناکه

خدا به شما و مادرتون صبر بده 

انشاالله اون دنیا جاش تو بهشت باشه و روحش تو آرامش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😭😭😭آخ نباید اینومیخوندم 

منم خدایی دارم....................دوستان عزیزم لطفا هرکی ختم قران برای عزیزان از دست رفته اش میخواد بهم پیام بده🙏

خدا بیامرزه عزیزم علت فوتشون چی بوده؟

فدات شم عزیزم داداشم خوابید و بیدار نشد رفت یهه هفته کما و بعد و بابام کرونا البته خودم حس میکنم بیشتر فوت برادرم بی دوامش کرد نتونست طاقت بیاره

ببین تا زمانی که روح ازتنش جدانشده بود نمی‌خواست بره مطمئن باش بعد جداشدن همه ی آدما دیگه دوست ندارن به این دنیا برگردن ..روح برادرت در آرامش کامل برای شادی روحش حمد میخونم گلم

خوش بحالتون ک صداش شنیدید باهاش حرف زدین ما چی بگیم ک تو 1 ثانیه تمام کرد نذاشتن ببینیم ش و بغلش کنی ...

نه منم ندیدمش اون لحظه ، حتی صداشم نشنیدم ، دوستاش میگفتن ،حتی مامانمم وقتی بردن که دیگه تموم کرده بود

خدا صبرتون بده ولی انگار نوشتین ۴ ساله بودین برادرتونو از دست دادین درسته؟

فدات شم خانوم عزیز نه وقتی داداشم عروسیش بود من ۴ سالم بود حالا تمام آهنگاش تو مغزم تو عروسیا پلی میکنن قدیمیا رو یا خودم دانلود میکنم گوش میدم تمام صحنه ها میاد جلو چشمم و داغون میشم

فدات شم خانوم عزیز نه وقتی داداشم عروسیش بود من ۴ سالم بود حالا تمام آهنگاش تو مغزم تو عروسیا پلی می ...

اخی عزیزم خودتو با مرور خاطرات اذیت نکن خیلی سخت و جانکاهه ولی مرور زمان بهترتون میکنه.

اخی عزیزم خودتو با مرور خاطرات اذیت نکن خیلی سخت و جانکاهه ولی مرور زمان بهترتون میکنه.

درسته حق با شماست انقد که خودم تو زندگیم مشکل دارم دیگه بعد ۴ سال کمرنگ شده ولی بازم داغون تازه تازست در واقع خودمو زدم به اون راه فکر نکنم من خیلی احساساتی بودم کلا زندگیو و این دو عزیز کلا سنگم کردن فدای دل مهربونتون