من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تا بیمارستان داشته حرف میزده میگفته نذارین بمیرم ،مامانمو همش میخواسته ، جیگرم داره میسوزه
ببین تا زمانی که روح ازتنش جدانشده بود نمیخواست بره مطمئن باش بعد جداشدن همه ی آدما دیگه دوست ندارن به این دنیا برگردن ..روح برادرت در آرامش کامل برای شادی روحش حمد میخونم گلم
خدا صبرتون بده ولی انگار نوشتین ۴ ساله بودین برادرتونو از دست دادین درسته؟
فدات شم خانوم عزیز نه وقتی داداشم عروسیش بود من ۴ سالم بود حالا تمام آهنگاش تو مغزم تو عروسیا پلی میکنن قدیمیا رو یا خودم دانلود میکنم گوش میدم تمام صحنه ها میاد جلو چشمم و داغون میشم
اخی عزیزم خودتو با مرور خاطرات اذیت نکن خیلی سخت و جانکاهه ولی مرور زمان بهترتون میکنه.
درسته حق با شماست انقد که خودم تو زندگیم مشکل دارم دیگه بعد ۴ سال کمرنگ شده ولی بازم داغون تازه تازست در واقع خودمو زدم به اون راه فکر نکنم من خیلی احساساتی بودم کلا زندگیو و این دو عزیز کلا سنگم کردن فدای دل مهربونتون